Dabarprisijungę:
190 258
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

„RyRalio“ Londone ir „Pop Star Bar“.

Praėjusį savaitgalį ketvirtą kartą įspūdingo dydžio Londono klube „Egg“ pasirodęs Lauris Lee ir Karalius jau baigia priprasti prie diskotekų žvaigždžių statuso svetur. Nors kauniečių duetas Britanijos sostinėje jaučiasi kaip žuvys vandenyje, tačiau jie visgi grįžta į Lietuvą ir savaitgalį kviečia į savo vardinį „RyRalio“ vakarą. Šį penktadienį, 22 valandą, Kauno šokių muzikos ir kokteilių bare „Pop Star Bar“ kaip ir kiekvieną mėnesį įvyks serijos „RyRalio @ Pop Star Bar” renginys, kuriame tradiciškai svečiuojasi kažkoks ypatingas house atlikėjas iš svetur. Šį kartą tai – svečias iš JAV kultūros ir homoseksualizmo sostinės San Francisko. Pirmą kartą į Lietuvą atvyksta kartais su garsiuoju Mark Farina lyginamas DK Watts.

Vakarėlyje gros daug dar neišleistos muzikos

Antradienį į Kauną parskridę „RyRalio“ kaip ir visus tris kartus prieš tai pasirodė Londone populiarų vakarėlių MUAK serijoje. Šį kartą daugiau nei 1500 žmonių talpinančio klube „Egg“ kartu su kauniečiais dar grojo tikras JAV house muzikos simbolis, hito „Bar A Thym“ autorius Kerri Chandler. Beje, sklinda gandai, kad šeštus metus veikiančio klubo „Egg“ vienas iš savininkų yra legendinės grupės, geriausiai žinomos iš dainos „In The Army Now“, „Status Quo“ narys.

Pirmą kartą Kaune po darbingos vasaros kartu už pulto stosiantis Lauris Lee ir Karalius turi kuo pasidalinti. Šimtai iš Londono parsivežtų kolegų dar neišleisti įrašai, bei, žinoma, patys svarbiausi šios vasaros hitai. Kūriniai, kurie labiausiai kaitino rugpjūtį vykusio „RyRalio Summer End Festival“ metu. Bet tai tik penkiasdešimt procentų vakaro programos.

Nemokama kelionė į San Franciską

Ruduo - puikus metas kelionėms! Ir nebūtinai keliauti turite patys. Taupant pinigus, už jus šį penktadienį tai darys „RyRalio“ renginių serija. Pavasarį su ja keliavom net iki Buenos Aires ir Kalifornijos šį kartą Lauris bei Karalius skraidins iki pat vieno nuostabiausių pasaulio miestų San Francisko. Miesto, kuriame Laurynas mokėsi ir gyveno vienerius metus.

Liberalumo sostinės pilietis DK Watts, šiuo metu gyvenantis Amstardame, atskrenda ne zoologijos sodo lankyt, o tikrą šventę daryt. Ilgą laiką Tokijuje anglų kalbą dėstęs, vėliau viename Japonijos muzikos žurnale žurnalistu dirbę prodiuseris iš viso išleido per 50 kūrinių. „RyRalio“ teigiamu deep house dueto „Shot Bus Kids“ narys „Pop Star Bar“ lankytojams dovanos ypatingą San Francisko muziką. „To skambesio neįmanoma neįsimylėti!“, - sako Lauris Lee.
Paskelbta: 2009.09.17