Dabarprisijungę:
216 278
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Ieskok.lt pradeda renginių seriją orientuotą į pažintis.

Rugsėjo 19 dieną (šeštadienį) į jaukios aplinkos, bei neįpareigojančios atmosferos klubą "Hellios" esantį Vilniuje, Didžioji g. 28, susirinkusią šalies publiką šėlti kviečia vienas seniausių ir didžiausių Lietuvos pažinčių portalų - "Ieskok.lt". Pašėlęs gyvenimo ritmas bei nuovargio svaigulys primenantys penkių dienų maratoninį bėgimą daugelio mūsų kasdienybėje. Taip gyvendami susiliejame su aplinka ir dažniausiai pamirštame arčiausiai mūsų esančius ir vis dažniau bendraujame virtualioje erdvėje - "Ieskok.lt". Jausdama socialinę atsakomybę, portalo komanda skelbia esamos bendruomenės ir busimų jos narių oficialų susitikimą - "Ieskok.lt Best Dating".

Renginyje yra laukiami visi: norintys atsipalaiduoti, susitikti su senai matytais draugais, gyvai pabendrauti su portalo simpatijomis, ar užmegzti romaną. Jau ne pirmą kartą Lietuvoje renginio organizatoriai, kartu su portalu "Apyrankes.lt", pristato novatorišką pažinties užmezgimo būdą.

Visiems renginio dalyviams bus išdalintos spalvotos apyrankės. Kiekvienas pasirinkęs norimą spalvą nuspręs savo vakarėlio eigą. Vakaro metu žalia apyrankių spalva simbolizuos ketinimus susipažinti, bei bus pažymėta užrašu „susipažinčiau su tavimi", raudonų apyrankių spalva simbolizuos ramybę ir bus pažymėta "šiandien pabūsiu viena(-as)",o mėgstantiems nuotykius ir švelnius masažus pasiūlysime rožinę apyrankių spalvą. Ši idėja jau sulaukė didelio susidomėjimo ir buvo teigiamai įvertinta lankytojų, kurie su šypsena dalinosi komentarais po renginio. Atsižvelgdami į “Ieskok.lt” bendruomenės pageidavimus, tęsime novatoriškus pažinties užmezgimo renginius.

Savam krašte pranašu nebūsi, na o jei ir panorėsi juo tapti, turėsi nueiti ilgą ir sunkų kelią. Šis posakis egzistuoja ne veltui, o jį supranta tik tie, kurie išties patyrė ką reiškia išsikovoti populiarumą ir pripažinimą šalyje, kur, kaip sakoma kas antra mergina manekenė, o kas antras vaikinas didžėjus. “Obsession” – tai vardas įsiliejantis į Lietuvos klubinės kulturos padangę. Šis slapyvardis vienija didžėjus, prisidėsiančius prie Lietuvos šokių muzikos kultūros vystymo: Alex Virtual, Alexander Tiutiunikov ir Philtrum. Kiekvienas jų savo ilgai ugdytą patirtį už pulto nusprendė sujungti į komandą bendraminčių pasireiškiančių tos pačios muzikos skonio mėgimu.

“Obsession” reziduojamuose vakarėliuose dominuoja House, Progressive House bei Progressive Trance muzika, orientuota į lankytojus. Diskžokėjai, kiekvienas atskirai ir kartu, savo pasirodymu įkvepia šokių aikštelę užkrėsdami trykštančiais garso pojūčiais. “Obsession” – tai spalvų derinys tinkantis kiekvienam metų laikui, kiekvienai nuotaikai ir progai.

Pasimatymų vieta - klubas "Helios", Didžioji g. 28, Vilnius, Rugsėjo 19 dieną (šeštadienį).

"Ieskok.lt Best Dating" kartu su “Obsession” (www.obsession.lt) Organizatoriai pasilieka teisę neįleisti į renginį nepageidaujamų asmenų be paaiškinimo.
Paskelbta: 2009.09.08