Dabarprisijungę:
234 240
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

MTV EMA balsavimas prasidėjo, - Flamingo ir Leon Somov su Jazzu tikisi gerbėjų palaikymo.

MTV jau atskleidė pretendentus gauti geriausio Baltijos šalių atlikėjo/grupės nominaciją. Jaunimo kanalo muzikos ekspertai nusprendė, jog šiais metais dėl šio titulo varžytis nusipelnė: Popidiot, DJ Ella, Flamingo, Leon Somov & Jazzu, Chungin & the Cats of Destiny. Taigi, muzikinė kova prasideda. Išrikiuoti į starto tiesiąją kandidatai ginkluojasi agitacijomis, o jų fanai užgula kompiuterius ir http://ema.mtvbaltic.com/vote tinklapį. MTV pakalbino Lietuvos viltis – roko grupę Flamingo bei duetą – Leon Somov ir Jazzu. Pasiteiravome, kodėl, jų manymų, žmonės turėtų juos palaikyti bei kaip jie jaučiasi sužinoję, jog geriausio Baltijos šalių atlikėjo/grupės titulas beveik ranka pasiekiamas.

Flamingo: “Labai džiaugėmės, kai sužinojome, jog esame vieni iš kandidatų. Jaučiamės įvertinti. Laimėti tikimės, visada yra viltis. Tačiau prognozuoti kaip balsuos publika yra labai sunku. Ne visada jų vertinimai yra objektyvūs ar teisingi. Manome, jog mus turėtų palaikyti žmonės vertinantys originalumą bei indie roką, kurį vieninteliai iš visų pretendentų atstovaujame. Grojame tik gyvai. Savo pasirodymams atiduodame daug širdies. Nesame tik DJ, stovintys už pulto.“.

Leon Somov: “Sužinojau, jog patekome tarp pretendentų labai netikėtai. Draugai atsiuntė straipsnio nuorodą. Pasižiūrėjau...“WOW“. Persiunčiau ją visiem draugam bei tėvam. Labai nudžiugau. Dėl laimėjimo, taip tikimės, viskas yra įmanoma. Tačiau konkurentai labai stiprūs. Flamingo šauniai groja. Net nežinau ar mum pavyks. Geriausiais nesijaučiame. Bet jei už mus balsuosite sukursime naują dainą, kurią skirsime visiems mus palaikiusiems.“.

Jazzu: „Džiugu, kad patekome. Nesitikėjau, jog Lietuvoje esame tiek žinomi ir palaikomi. Visada esame tikri tuo ką darome, todėl manau mus verta palaikyti. Nemanau, kad mes geriausi, bet laimėti tikimės.“.

Išreikšti savo poziciją ir balsuoti už savo favoritus galite apsilankę http://ema.mtvbaltic.com/vote tinklapyje. Nugalėtojas kartu su kitų regionų ir šalių prizininkais bus paskelbtas spalio 12 dieną. Laimėtojas po šios kovos stos į dar vieną kovą dėl geriausio Europos atlikėjo/grupės nominacijos (Best European Act).

2009 metų MTV Europos Muzikos Apdovanojimai – lapkričio 5d., Berlyne ir MTV Lietuva ekranuose.
Paskelbta: 2009.09.07