Dabarprisijungę:
168 256
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

„Monkey Brothers“ lygina kostiumus invazijai į klubą „Global".

Pasipuošę juodais kostiumais, skrybėlėmis, iš po kurių žiba išraiškingos ispaniškos akys - taip žiūri šie vaikinai – „Monkey Brothers“. Broliai juda už pulto, sklinda charakteringa bei savita techno muzika, pastaruoju metu dažnai džiuginanti ne tik sostinės klubinėtojus. Palyginti neseniai, 2007 – ųjų vasarą, šis originalus elektronikos skambesys sėkmingai lydėjo „Monkey Brothers“ ture po gimtąją Ispaniją, Baltarusiją, Ukrainą – pastarojoje šalyje jie dalyvavo gerai pasaulio šokių muzikos mėgėjams žinomame festivalyje „Kazantip“.

Šeštadienį, sausio 12 – ąją, į Klaipėdos klubo „Global“ vakarėlį „Spanish Invasion“ atvyks būtent šis ispanų Ruben ir Sergio duetas - „Monkey Brothers“, pasirodantis populiariuose Vilniaus miesto vakarėliuose, reziduojantis „Milk bar“.

Nors po „Monkey Brothers“ pavadinimu broliai dirba nuo 2006 – ųjų, elektroninės muzikos pasaulyje pradėjo veikti žymiai anksčiau.

Ruben jau 2001 – aisiais grojo įvairiose Ispanijos pasilinksminimo vietose, dirbo pagrindiniu muzikos prodiuseriu šalies televizijoje „Tele5“. Atvykęs į Lietuvą tapo legendinio klubo „Stereo 45“ rezidentu, vėliau pradėjo projektą „Backdoors“ drauge su Dj Pupa. Ruben & Pupa drauge yra groję ir Klaipėdoje, Jūros šventės metu. 2007 – aisiais startavo Ruben ir Partyzanų diskžokėjų renginiai „Everlast“.

Sergio, prieš atvykdamas pas Ruben į Lietuvą, taip pat buvo susipažinęs su pramogų pasauliu, dalyvavęs įvairiuose festivaliuose, pavyzdžiui, „Femme Festival“ su ADA (dar šį mėnesį „Monkey Brothers“ apšildys jos gyvą pasirodymą Vilniuje).

Su šiuo duetu, atspindinčiu kokybišką muzikos ir šou derinį „Spanish Invasion“ vakarėlyje pasirodys ir klubo rezidentas Dj Mindaugėlis, kuriam „Monkey Brothers“ yra vienas smagiausių projektų.
Paskelbta: 2008.01.09