Dabarprisijungę:
188 212
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

„Gravity” sezoną pradės „Plump DJs” ir jų pasirodymas su 6 grotuvais.

Šį penktadienį, rugsėjo 4 d., klubo „Gravity“ dar vieną sezoną pradės kultinė, jau ketvirtus metus madingiausius diskotekų žudikus pristatanti serija „Sobieski Uogos“. Šį kartą svečiuose – tikra bomba, negailestingi laužytų ritmų čempionai „Plump DJs“. Dešimtus metus skaičiuojantis britų Lee Rous ir Andy Gardner duetas Vilniuje žada įspūdingą pasirodymą net su 6 grotuvais. Be jokios abejonės, „Plump DJs“ buvo, yra ir bus bene geidžiamiausias tandemas breaks muzikos scenoje, pritraukiantis tūkstančius žmonių į savo pasirodymus. Iškalbinga vien tai, kad juos savo vardiniuose vakarėliuose save patį apšildyti kviečiasi pats Carl Cox. Anksčiau jie pasauliniame ture apšildė ir legendinę grupę „Orbital“. Į kovą prieš britų šešis grotuvus stos net 6 lietuviai - „The Sneekers”, Quazar, „Urban Breakdown Soundsystem” bei Moodbase. Sunku įsivaizduoti geresnę rudens pradžią!

Skina pergales apdovanojimuose

Nuo pat dueto susiformavimo prieš dešimt metų iki dabar „Plump DJs“ yra vieni madingiausių Britanijoje. Pirmą kartą į Lietuvą atvykstantis breaks muzikos kolektyvas pratęs kitų klube „Gravity“ jau grojusių breaks žvaigždžių Stanton Warrios, Adam Freeland, Evil9, Krafty Kuts, A-Skillz misiją - išpopuliarinti šį muzikos stilių ir mūsų šalyje.

Daugkartiniai breaks muzikos apdovanojimų „Breakspoll“ laimėtojai ir nominantai, šiais metais nepadarė išimties. „Plump DJs“ su savo disku „Headtrash“ laimėjo pačią svarbiausią nominaciją - jų albumas tapo geriausiu metų įrašu. 2008-aisiais „Sobieski Uogos“ serijos svečiams „Breakspoll“ apdovanojimuose sekėsi dar geriau. Duetas laimėjo metų prodiuserių bei singlo nominacijose. Tai pačiais metais prestižiniuose „Beatport Music Awards“ apdovanojimuose Lee Rous ir Andy Gardner nuskynė geriausių breaks muzikos atlikėjų apdovanojimą.

Pasirodymai tūkstančiams festivaliuose ir TV ekrane

Visus dešimt metų „Plump DJs“ ne tik sugebėjo išlaikyti didžiulį susidomėjimą savimi, bet ir nuolatos diktuoti ne tik breaks ir šokių muzikos madas. Per tuos metus Lee ir Andy Gardner išleido nepaprastai didelį kiekį įrašų, o tarp jų ne vieną skirtingoms reiverių kartoms pažįstamą aikštelių „žudikai“ - „Electric Disco”, „The Push”, „Big Groovy Fucker", „Rocket Soul“ ar „Shifting Gears“.

Kiekvieną savaitgalį grojantį britų duetą dažnai galima išgirsti ir daugiatūkstantiniuose festivaliuose JAV ir Europoje, net tokiuose masiškuose kaip „Global Gathering“ ir „Coachella“. Maža to, „Plump DJs“ skamba ne tik breaks muzikos herojų Fatboy Slim ar Stanton Warriors miksuose, dėl ypatingo poveikio diskotekų aikštelėms jų muzika su malonumu miksuoja ir Pete Tong, D Ramirez, King Unique, Tom Middleton ir kiti. Britų tandemą mėgsta ne tik didžėjai, bet ir reklamų kūrėjai. Jų kūrinius galima išgirsti „Diesel“, „Levis“ reklamose bei „Sony Playstation 2” viename žaidime.

http://www.youtube.com/watch?v=ugM4jL7qcIk
http://www.youtube.com/watch?v=s9Y6fB8xYQQ
http://www.youtube.com/watch?v=aWDNWmMynvE

Išankstiniai bilietai: http://www.bilietai.lt/lt/event/2795
Paskelbta: 2009.09.01