Dabarprisijungę:
246 300
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Vilniuje duris atveria naujas naktinis klubas – „Kiss Club“.

Ar atsimeni savo pirmąjį bučinį? Tą ypatingą ir jaudinančią akimirką, kai pirmą kartą savo gyvenime pajutai ne tik fizinį, bet ir dvasinį kito žmogaus artumą? Kai palinkai į priekį, užsimerkei ir pajutai beprotiškai jaudinantį jausmą - pirmą kartą gyvenime susijungus su kitu žmogumi. Pirmas bučinys – tai ir jaudina ir gąsdina. Ir glumina, ir pakelia Tave ant sparnų iki auksčiausių debesų. Bet kuriuo atveju tai yra nepamirštama, nepakartojama, žavu, gražu ir beprotiškai gera. Būtent tokį klubą ir norime Jums pristatyti. Naują Vilniaus naktinį klubą – „Kiss Club“. „Kiss Club“ – tai naujas naktinis klubas įsikūręs pačiame sostinės centre. Prie klubo – 2 erdvios automobilių aikštelės, kuriose tikrai užteks vietos visiems klubo svečiams. Viduje – 2 salės, kuriose vienu metu galės linksmintis iki 800 lankytojų. Pagrindinė salė, main hall, skirta house stiliaus muzikai. Čia savo pasirodymus rengs visame pasaulyje pripažinti house scenos atlikėjai. Taip pat čia rasite kokybiškiausiai grojančius Lietuvos house scenos diskžokėjus. Antroje klubo salėje klubo svečiai galės atsipalaiduoti su lengva, bei skoninga pop ir r‘n‘b stiliaus muzika. Be dviejų pagrindinių salių klube rasite daug jaukių ir atskirų erdvių šauniam laiko praleidimui. Klube pagalvota ir apie rūkančius žmones. Čia jie ras aukščiausio lygio komfortą, kurio negali pasiūlyti nei vienas sostinės klubas. Specialiai rūkantiems kokybiškai įrengtos net 2 rūkymo zonos. VIP svečiams ir ypatingiems norams patenkinti specialiai įrengtas kaljano kambarys.

„KISS Club“ erdvėse sumontuotos naujos kartos ir ypatingai galinga „RENKUS - HEINZ“ ir „JBL“ garso sistemos ir jų komponentai. Seniai pamiršta naujiena – muzikos galėsite klausyti ne tik šokių aikštelėje, bet ir absoliučiai visame klube. Visose klubo erdvėse sumontuota ir suderinta naujos kartos ir auksčiausios klasės periferinė garso sistema. Taip pat daugelį nustebins klubo apšvietimas ir nestandartiniai jo panaudojimo sprendimai.

„KISS Club“ išsiskirs iš kitų klubų ir bus vienas iš nedaugelio, turinčių savo rezidentus. „Kiss Club“ turės 5 pastovius rezidentus, prie diskžokėjaus pulto praleidę ne vienerius metus. Tai – senieji Helios klubo rezidentai Mikas ir Groovy, naktinio gyvenimo legenda L Sonix, rengęs nepamirštamus „Insomnia“ vakarėlius senajame Žygimantų g. Mens Factory, Julius Sour bei dvejus metus Palangos „Šachmatinės“ rezidentas Lee.

„Kiss Club“ programoje nebus vietos neaiškios reputacijos pradedantiems DJ‘ams, muzikiniams eksperimentams. Vienas naktinio klubo prioritetų – naujausia ir kokybiška house muzika iš geriausių Lietuvos house muzikos DJ‘ų bei svečių iš užsienio rankų. Rugsėjo mėnesį gerą nuotaiką ir energiją dalins atlikėjai iš DJ‘us iš Jungtinės Karalystės Kid Massive bei Ibizos Pachos rezidentas Matt Caseli, taip pat Lietuviai: Flaxen Beats, Pop Star Bar rezidentas Modaco bei kiti.

Belieka pridurti, kad šiam vakarėliui diriguos house muzikos ikona MICHAEL GRAY iš didžiosios Britanijos - megahitų „The Weekend“ bei „Borderline“ autorius. Taip pat atidaryme gros visi klubo rezidentai: Mikas, Groovy, Lee, L Sonix, Julius Sour bei Andy Rose iš Flaxen Beats DJ‘u komandos. Pirmas tikras bučinys Jūsų laukia jau rugpjūčio 29d. naujausiame sostinės klube “KISS”.

Naktinio klubo “KISS Club” atidarymas
2009 08 29 Šeštadienis 22:00
MICHAEL GRAY (UK)
Mikas (Kiss Club)
Groovy (Kiss Club)
L - Sonix (Kiss Club)
Lee (Kiss Club)
Andy Rose (Flaxen Beats)
--------
Adresas: Lukiškių g. 5, Vilnius.
www.kissclub.lt
Informacija bei staliukų rezervacija: +370 683 41524
Atidarymo Dress Code: balta/raudona.
Paskelbta: 2009.08.21