Dabarprisijungę:
238 294
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Vilniuje ir Kaune - „MTV The Block“ hip hop vakarėliai.

Absoliučiai visus lankomumo rekordus susmušę „MTV The Block“ vakarėliai nesibaigia ir naujuosius metus pradeda su talentinguoju svečiu iš Rusijos Dj Seven, kuris jau sausio 4 dieną plokšteles suks gerai žinomame Kauno klube „Dub Dub“, o sausio 5-ąją dieną, be abejo, gros stilingiausiame sostinės klube „Gravity“.

Ne be reikalo talentinguoju vadinamas Dj Seven savo muzikinę karjerą pradėjo 2000 metais ir jau metų pabaigoje išleido pirmąjį savo albumą „Music Of Sky“. 2003-iais Dj Seven galutinai atrado savo amplua ir atsidavė hip-hop ir R’n’B ritmams. Tų pačių metų pabaigoje jis išleido įspūdingo tiražo albumą „R'n'B Action“.

„Su Baltijos šalių naktiniais klubais esu seniai susipažinęs, nes dar 2003 metais čia tekpo lankytis su savo grupe „Dezhavju“. Teko dalyvauti ir pravedinėti daug hip-hop‘o vakarėlių. Man labai patinka Baltijos chebrytė. Labai laukiu pasirodymų Kaune ir Vilniuje. Užtikrinu – pašoksim“, - garantavo Dj Seven.

Dj Seven diskografijoje puikuojasi ne vienas hip-hop ir R‘n‘B muzikos stilių diskas: „Street Shadow“ vol.1 ir vol. 2, „XXX Sessions“, „Vip.39“, „Jefes De Mexico - Spanish mix“, „Knocking On Heavens Door“. Pastarasis ypač pamėgtas Baltijos šalyse. Be to menininkas yra daugelio muzikos festivalių nugalėtojas.

Susipažinti su Dj Seven galės kiekvienas net dviejų „MTV The Block“ vakarėlių metu Kaune ir Vilniuje.
Paskelbta: 2008.01.03