Dabarprisijungę:
174 250
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

BYE BYE SUMMER PARTY.

BYE BYE SUMMER PARTY pristato spalvotą, teatralizuotą vakarėlį vasaros uždarymo proga jūsų pamėgtoje Vasaros Terasoje. Vakarėlio metu jūs pirmieji turėsite galimybę išgirsti ir pamatyti naują Berneen Candice Naidoo show programą r'n b stiliumi. Būgnų virtuozas King of the Drums su Tabami "Apetitai" šokejomis bei DJ Groovy šį vakarą padarys neužmirštamu. Programos choreografas Šarunas Kirdeikis. Madinga garsų palete skamba "Ya Ya", "Mess around", "Make me yours", "You got me feeling" ir tikrai nenusileidžia žinomų užsienio atlikėjų darbams. Nors Berneen ir išvyksta iš Lietuvos, tačiau tai tik dar vienas žingsnis į priekį muzikinėje karjeroje. Įrašiusi nemažai muzikiniu atžvilgiu stiprių dainų ji juda toliau. Tačiau savo gerbėjų tikrai nepamirš ir vėl grįš su koncertine programa.

Berneen "I Gotcha" dainai muziką kūrė prodiuseris, KASP Karo policijos kuopos savanoris gr. Gajus Jogaila Milkeraitis šiame kūrinyje derino šiuolaikinius ritmus ir electro efektus. "Tikiu, jog norinčių išgirsti R'n'B, pop, electro stiliaus kūrinių tikrai netrūks",- sako Berneen.

Vakaro choreografas Šarunas Kirdeikis- populiariausias šių dienų pop scenos choreografas, dirbantis su daugybe Lietuvos atlikėjų, didžiausiais TV projektais, vadovaujantis vyrų šokio grupei "Show Makers" ir šiemet pristatęs savo pirmąjį šokio spektaklį "Apetitai".

Riccardo Bondini būgnininko karjerą pradėjo Italijos naktiniuose klubuose. Bėgant laikui nepakartojamais Riccardo gyvų būgnų pasirodymais ėmė žavėtis vis daugiau klubinės muzikos mylėtojų. Tolimesnė jo karjera tesėsi Ibizoje - pastovūs pasirodymai geriausiuose pasaulio klubuose "Pacha Ibiza", "Amnesia Ibiza", "Privilege". Taip pat jis dalyvavo tokiuose pasauliniuose turuose kaip "Made in Italy" kartu su DJ Pippi ir Parrini, Latino Ibiza Power, Shweppes, Indian Tonic. Vėliau Riccardo tapo rezidentu naktiniame klube "Queen club" ir "Nirvana Lounge" Paryžiuje.

Mokytojų namų kiemelio "Vasaros Terasoje" diskžokėjas Dj Groovy, Berneen su Tabami "Apetitai" šokėjų trupe, kartu su atlikėju iš Italijos atliks smagią vasaros uždarymo muzikinę programą. Taip pat vakarėlio metu Jūs turėsite unikalią galimybę išgirsti naują Riccardo Bondini feat.Erica Jennings dainą "O Sole Mio" (Higher than the sun).

Paskutinės vasaros gėlės, ryškios spalvos, happy house muzikos garsai ir visi tavo draugai, grįze į miestą...!

Bilietai: iki renginio dienos tik 18 lt.
Paskelbta: 2009.08.18