Dabarprisijungę:
188 208
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Linksma vasaros pabaiga Palangoje su be atostogų likusiu Mantu.

Tūkstančius žmonių dainų festivalyje „Slavianskij Bazar“ sužavėjęs linksmasis Manto ir šokėjų trio nusprendė smagiai uždaryti vasaros sezoną pajūryje. Po sėkmingų Marijono Mikutavičiaus koncertų Palangos vasaros estradoje į atostogų sostinę atvyksta kitas iš geidžiamiausių vyrų ir atlikėjų topų nesitraukiantis dainininkas, kaip niekada populiarus Mantas. Rugpjūčio 21 d., penktadienį, 20 valandą lietuviškos muzikos žvaigždė surengs savo gyvo garso koncertą pavadinimu „Čiuožki“. Koncerto metu Mantas pasirodys su pilna savo grupe – gyvai grojančiais muzikantais bei „Gyčio Ivanausko šokio teatro“ šokėjais. Patrauklusis dainininkas drąsiai žada linksmiausią šios vasaros koncertą Palangoje.

Išsiskyrė iš beveik 6000 Slavianskij Bazar dalyvių.

Prieš kelias savaites bene labiausiai dainuojamos ir grojamos dainos šiais metais atlikėjas Mantas be didelės reklamos ir fanfarų su kompanija apsilankė kaimyninėje Baltarusijoje. Čia, Vitebsko mieste, vyko kasmetinis prestižiniu laikomas festivalis „Slavianskij Bazar“. Į metų muzikos įvykiu Baltarusijoje vadinamą renginį suvažiuoja visos Rytų Europos populiariausi dainininkai. Šiais metais jų dalyvavo per 5 500 iš 33 šalių.

„Festivalyje „Slavianskij Bazar“ mes pasirodėme nekonkursinėje programoje. Nenorėjome rungtis, norėjome tik save išbandyti. Malonu, kad ne vieną kartą iš profesionalų teko išgirsti identiškas nuomones, kad jeigu ne mūsų pasirodymas, tas vakarus būtų gana nuobodus ir nuspėjamas. Man - tai didžiausias komplimentas, kad nesame pilki, o išsiskyriantys iš tokios dainininkų minios“, - su džiaugsmu atsiminimus iš prieš kelias savaites pasibaigusio muzikos renginio pasakoja Mantas.

Koncerte – pašėlusi „Čiuožki“ ir nauji kūriniai.

Priešpaskutinį vasaros savaitgalį, rugpjūčio 21 d., Mantas atveš garsųjį muzikos festivalį sužavėjusią nuotaiką ir į mūsų pajūrį bei surengs savo vienintelį koncertą Palangoje. Tą vakarą Vasaros estradoje be jau daugeliui atmintinai mokamų „Čiuožki“ bei „Stok“ nuskambės ne vieną dar niekur viešai neskambėjusi daina iš naujausios atlikėjo programos. Lakoniškai pavadintame nuotaikingame ir smagiame koncerte „Čiuožki“ Mantas scenoje bus ne vienas. Jis dainuos ir šoks kartu su jau pamėgtais „Gyčio Ivanausko šokio teatro” aktoriais, šio teatro steigėju ir idėjiniu vadu Gyčiu Ivanausku bei vienu garsiausių trupės atlikėju Evaldu Taujanskiu. „Garantuoju, kad tai bus vienas linksmiausių koncertų Palangoje šiais metais,“ - šypsodamasis sako dėl įtempto koncertų grafiko šią vasarą be atostogų likęs Mantas.

Pigesni bilietai į vienintelį Manto koncertą Palangoje - visose BILIETAI LT kasose.
Paskelbta: 2009.08.11