Dabarprisijungę:
178 240
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Nori dirbti klube? Klubas „Pacha“ ieško tavęs!

Vienintelė tikroji Ibizos ambasada Pabaltyje , jaukiame Vilniaus kampelyje įsikūręs klubas “Pacha” jau pasiruošė malonių siurprizų pilną programą naujam rudenio sezonui. Laukia tikras renesansas! Jei mėgsti klubinę muziką, tavo veide visą laiką spindi šypsena ar nori tapti naktinio gyvenimo dalimi.. tai tavo šansas! Klubas “Pacha” skelbia naujų veidų atranką.


Vaikaisi naujovių ir geros nuotaikos? Tapk klubo “Pacha” komandos dalimi!

Barmenai ir padavėjos:

Jei pagrindinis tavo šūkis – darbas tai „toosas“, esi energingas (-a) ir sąžiningas (-a), jei myli klubinę kultūrą, lengvai bendrauji ir sugebi dirbti komandoje bei moki lietuvių, rusų ir anglų kalbas… tu mums įdomus (i). Siųsk savo nuotrauką bei cv elektroniniu paštu staff@pachavilnius.lt ir mes su Tavimi susisieksime.

CV siųsti iki rugpjūčio 16d.

Go-Go Šokėjos:

Klubas „Pacha“ skelbia šokėjų atranką! Nori šokti su geriausiais pasaulio DJ’ais? Gerai jauti ritmą ir jaudina iššūkiai? Jei moki šokti Go-Go, trykšti energija, esi drąsi (-us), gerai jautiesi dėmesio centre, mėgsti koketuoti ir geriausias būdas atsipalaiduoti – matyti pilną salę besišypsančių veidų, lauksime tavęs atrankoje. Siųsk savo nuotraukas bei CV elektroniniu paštu contest@pachavilnius.lt ir jau nuo rugsėjo mėnesio judėk “Pacha” ritmu.
Paskelbta: 2009.08.07