Dabarprisijungę:
196 242
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Prancūzai AIR išleidžia naują meilės albumą.

Meilės himnu tapusios dainos „All I Need” autoriai grupė AIR grįžta su labai lauktu nauju įrašu. Jau spalio 6 d. Prancūzų duetas Jean-Benoit Dunckel ir Nicolas Godin išleis savo penktąjį albumą, naują meilės giesmių diską - „Love 2”. Internete jau senokai galime išgirsti albumą reklamuojančią dainą „Do The Joy” (http://www.aircheology.com), iš kurios galime suprasti, kad AIR liko tokiais pat. Tiesa, „Love 2” patiems prancūzams yra išskirtinis. Anksčiau su „Radiohead“, Paul McCartney, Beck prodiuseriais Nigel Godrich ir Tony Hoffer dirbę AIR didžiuojasi albumą pirmą kartą įrašę tik savo pačių jėgomis. Jean-Benoit Dunckel ir Nicolas Godin ne tik sukūrė, prodiusavo ir įrašė, bet ir patys atliko visas vokalines partijas. Be to, naujasis įrašas „gimė“ jų pačių naujoje studijoje „Atlas Studio“. Šią įrašų studiją muzikos ekspertai vadina viena prabangiausių ir moderniausių pasaulyje.

Vienintelis naujojo AIR albumo kviestinis muzikantas - vienas populiariausių JAV perkusininkų Joseph Waronker. Atlikėjas iš Kalifornijos anksčiau dirbo kartu su vienas už kitą populiaresniais R.E.M., Beck, „The Smashing Pumpkins“, Johnny Cash, Nelly Furtado ar net pačiu seru Paul McCartney.

Prieš pat pasirodant „Love 2” vasaros pabaigoje, rugpjūčio 25 d., bus išleistas įrašų kompanijos „Astralwerks“ atstovų pop himnu jau pakrikštytas pirmasis AIR albumo singlas „Sing Sang Sung”.

Visas AIR albumo „Love 2” kūrinių sąrašas:

01. "Do The Joy"
02. "Love"
03. "So Light Is Her Footfall"
04. "Be A Bee"
05. "Missing The Light Of The Day"
06. "Tropical Disease"
07. "Heaven's Light"
08. "Night Hunter"
09. "Sing Sang Sung"
10. "Eat My Beat"
11. "You Can Tell It To Everybody"
12. "African Velvet"

AIR - „Do The Joy”:
http://www.dailymotion.com/video/x9t0ub_air-do-the-joy_music
Paskelbta: 2009.08.03