Dabarprisijungę:
228 300
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Animacinė Sandra nufilmavo ir išplatino atsaką spaudai bei seimūnams.

„Sandra“ kerta atsaką visiems, ją užsipuolusiems piktiems dėdėms ir išleidžia ekstra – 11-ąją seriją. Žavioji blondinė mano, jog visuomenė turi išgirsti ir jos, kaip žvaigždės, atsaką bei nuomonę dėl pastarųjų įvykių. Animacinio filmuko “Sandra. Arba vingiuotas kelias į žvaigždes” veikėjai buvo sukrėsti vienos humoro dienraščio redakcijos bei etikos pseudo sargų užsipuolimo. Jų gyvenimas buvo išvadintas amoraliu, nesuderinamu su visuomenės normomis. Po šoko atsigavusi Sandra duodama interviu MTV komandai sakė: „Kita vertus aš gal džiaugiuos, kad mane užsipuolė tie pikti dėdės, aš dabar kaip Zvonkė. Ant jos visi irgi varo, bet ji viena ryškiausių Lietuvos padangės žvaigždžių. Man, Kapsukas, (Sandros vadybininkas, red. Past.), sakė, jog taip veikia sistema. Nežinau ką tai reiškia, bet svarbiausia, kad veikia. Mama, tai aišku nėra patenkinta, nu bet ką padarysi...“.

Gerbėjų palaikymo sulaukusi herojė ekstra serijoje ketina išrėžti viską ką galvoja. „Dublinas tai žadėjo eiti snukių malti, jam labai nepatiko, jog jo ir arklio draugyste išvadino iškrypėliška. Arklys šiaip jautrus, labai dėl to išgyvena, nu bet čia ne apie tai... Žodžiu, aš snukių nemalsiu, aš noriu pasisakyti.“ – pasakojo Sandra.

Bonus pirmojo „Sandra. Arba vingiuotas kelias į žvaigždes“ sezono serija visi norintieji jau dabar gali pamatyti internetinėje MTV televizijoje, kuri nebijo nieko SANDBOX (http://sandbox.mtv.lt/sandra ), www.facebook.com (ieškokite ten Sandros Morozaitės), bei www.youtube.com.

„Sandros“ pirmojo sezono serijos MTV Lietuva kanalu bus kartojamos visą vasarą. Sekite programą.

O visus, kurie neprijaučia homofobams ir yra už žodžio laisvę siūlome pasiklausyti žymiosios Sandros dainelės, kuria ji taip užpykdė moralės pseudosergėtojus. Ją parsisiųsti galima išsiuntus žodį "SANDRA1" numeriu 1611 (Jūsų telefone turi būti aktyvuota Wap paslauga).
Paskelbta: 2009.07.21