Dabarprisijungę:
24 32
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

„Pop Star Bar“ ir Dave Storm turi planą kaip sutaupyti pinigų lėktuvo bilietui.

Lietuviams visada labai sunku pripažinti savo kaimynams, kad jie nėra pirmi. Šiuo atveju (kaip bebūtų nemalonu) mes vėl būsime priversti nukelti baltas skrybėles. Estas Dave Storm yra geriausiai žinomas Baltijos šalių house muzikos didžėjus pasaulyje. Pastaruosius metus Ispanijoje gyvenantis prodiuseris ir Lietuvoje turi ne vieną šimtą ištikimiausių gerbėjų. Būtent šis įdegęs herojus šį penktadienį taps renginių serijos „RyRalio @ Pop Star Bar” pagrindine žvaigžde. Į niekada neatostogaujantį ir nemiegantį Kauno šokių muzikos ir kokteilių barą „Pop Star Bar“ estas žada atskraidinti... Ibizos salą. Tūkstančius legendų apie geriausias linksmybes pasaulyje slepianti Ispanijos šokių meka šį savaitgalį bus kaip niekada arti. Tad naudokitės proga ir sutaupykite pinigų lėktuvo bilietams.

D.Storm už Ibizos klubų vairo

Kaip ir kiekvieną mėnesį į savo rezidenciją grįžtantys Lauris Lee ir Karalius net ir vasarą turi ypatingų dovanų šokių muzikos gerbėjams. Juk galybę metų house muziką prodiusuojantis Dave Storm yra bene vienintelis didžėjus Baltijos šalyse stojęs už ko gero populiariausių pasaulyje klubų Ibizos „Pacha“ ir „Space“ vairo. Bet šio esto sėkmė neturėtų stebinti, nes legendinio amerikiečio Erick Morillo liaupsinamas „Pop Star Bar“ svečias vienas pirmųjų Baltijos šalyse pradėjo leisti savo įrašus svetur ir groti Vakarų Europos klubuose. Šiandien Dave Strom drąsiai gali didžiuotis įspūdinga diskografija ir grojimais su tikrais šokių muzikos krikštatėviais: Frankie Knuckles, Josh Wink, Ben Watt, Danny Rampling, Bob Sinclair ir David Morales.

Pristatys šios vasaros muzikos madas

„Cabrio“ ir „Ceremony Records“ įrašų kompanijoms vadovaujantis Dave Storm net nerausdamas, visiems nebuvusiems Ibizoje, žada ją atskraidinti. Na, jei ne tos salos turkio spalvos dievišką jūrą ir geltoną saulę, tai bent jau šios vasaros šokių sostinės muzikines madas. Madų diktatoriui iš saulėtos Ispanijos žada nenusileisti dar vienas Baltijos šalių house muzikos „hai-levelis“ – RyRalio DJs. „Dave Storm, ko gero, pats netipiškiausias estas, kokį tik mums teko sutikti. Jis gyvena Barselonoje, vadovauja dviem įrašų kompanijoms, be to yra pastovus svečias legendiniuose klubuose „Pacha“ ir „Space“. Maža to, jo miksus kas savaitę gali išgirsti Ispanijos ir Britanijos radijo stotyse“, - komplimentus buvusiam kaimynui žarsto Karalius.

Šeštadienis skirtas „The Sneekers“

Visus tuos, kurie po penktadienio Ibizos linksmybių turės bent vieną neskaudantį raumenį, kviečia vietoje nenustygstanti serija „Raving I'm Raving“. Metų pradžioje prasidėjęs elektroninių pjūklų renginių ciklas iš karto susilaukė didžiulio susidomėjimo ir nuolatinių gerbėjų. Šį šeštadienį serija bus pratęsta. Šį kartą „Pop Star Bar“ scenoje - kelionę po Lietuvą tęsianti karštoji naujiena - grupė „The Sneekers“. Koncerte duetas, asistuojamas keletos kompiuterių, Justo iš grupės „Freaks on Floor“ bei žaviosios dainininkės Aistės, visus džiugins ne tik garsiausiu savo hitu “POP (You Got It)“, bet ir naujais, dar negirdėtais kūriniais. Beje, „Raving I'm Raving“ serijoje „The Sneekers“ ne tik pristatys gyvą programą, bet ir sugros ne ką mažiau įspūdingą savo dj setą. Tad ruoškitės audringam savaitgaliui, o po visko beliks tik nueiti į sekmadienines mišias.
Paskelbta: 2009.07.21