Dabarprisijungę:
222 258
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Vilniaus klube Pacha - Hoxton Whores!

Jau liepos 24 dieną, įpusėjus vasarai, Lietuvos klubinės muzikos padangę nušvies neapsakomai kaitri dueto Hoxton Whores saulė. Organizatoriai tikina, jog šio dueto pasirodymas tikrai prives pamiršti prastu oru pažymėtą vasaros pradžią. "Šiuo metu kaip tik vyskta derybos su sinoptikais" - su paslaptinga šypsena, nesuprasi juokais ar rimtai prasitaria. Tačiau net jei tądien prakiurtų dangus, tai ne taip jau svarbu, kadangi vakarėlio karštis bus sukoncentruotas tarp sostinėje įsikūrusio klubos PACHA sienų. O patys Hoxton Whores vaikinai, džiuginantys klausytojų ausis jau daugiau nei dešimtmetį, stebina savo energija. Stebina ir užkrečia ja aplinkinius. Sunku patikėti, kad šie vyrukai jau yra iškepę daugiau nei 150 kūrinių, kurių ne vienas tapo gerai žinomais hitais! Dueto vadybininkė šmaikštauja, jog pati nesupranta kaip jie randa laiko miegui ar maistui, nes yra greičiausiai labiausiai užsiėmęs duetas šokių muzikos pasaulyje. Tuo galit įsitikinti apsilankę ir http://www.myspace.com/hoxtonwhores.

Po pokalbio su Hoxton Whores nariais Gary Dedman bei Kevin Andrews nuo veido neblėso šypsena, nes vaikinai entuziastingai tikino, kad nekantriai laukia apsilankymo Vilniuje. O pasiguodus dėl niūros lietuviškos vasaros pažadėjo atvežti daug saulėtų rimtų bei siautulingos nuotaiką dozę iš pačios Ibizos, kurioje duetas gros kelias dienas prieš apsilankymą Vilniuje.

Linksmiesiems britams kaitrą vakarėlio metu padės palaikyti išties puiki didžėjų komanda. Pagrindinėje scenoje nuobodžiauti neleis Ratz Lukas bei Arno Hard. Tuo tarpu VIP salėje skambės kiek lengvesni ritmai. Tačiau tai dar ne viskas... Geriausia naujiena ta, jog pirmieji 100 bilietų už neįtikėtinai mažą kainą, t.y. vos 15 lt jau laukia tavęs prekyboje visose bilietai.lt kasose.

Jei pasiilgai vasariško karščio, jei kankina nemiga, arba skundiesi energijos trūkumu, mes žinome geriausią vaistą - susitinkam penktadienį, liepos 24 d. 22:00 @PACHA. Tiesa, nepamiršk patogios avalynės, nes jos tikrai prireiks!
Paskelbta: 2009.07.21