Dabarprisijungę:
42 76
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Penktadienį į svečius kviečia „Nesakyk Mamai!“ sekta.

Po kelis metus trukusio atkaklaus prašymo, legendinis sielų pūdytojas Adamas Usainas sutiko aplankyti Lietuvą ir atšvęsti „Nesakyk Mamai!“ sektos egzistavimo jubiliejų (tikslus sektos amžius nutylimas). Šį penktadienį, liepos 24 d., „Gravity" sporto rūmuose įvyks pirmasis A. Usaino kontaktas su tiesos kelio ieškančia publika. Prognozuojama, kad paklausyti guru išminties atvyks piligrimai iš Lenkijos, Mykolaikų. Į daugelio dvasios mokytojų apleistą šalį A. Usainas atsiveš 76 metų patirtį ir pamokins jaunus reiverius kaip užsiauginti barzdą per naktį (merginoms - dvi naktys), kaip išgręžti skylę kaimyno galvoje naudojat kompaktinį diską, kaip imti kyšį ir nerausti, kaip kišti koją liežuviu ir kitų pažangaus žmogaus monų.

A.Usainas pasaulyje išgarsėjo kai be jokių įrankių, vien rankomis iš vieno garsaus šokių muzikos prodiuserio kūno ištraukė toksinus. Kita garsi A. Usaino operacija, kai iš pagyvenusio vyro jis rankomis ištraukė skrandį, laikoma mažiau vykusia.

Guru apšildys jaunimui pažįstami diskžokėjai: Manfredas, Kym Wild ir Miss America. Jie visi unisonu pritarė minčiai, kad tai yra vienas reikšmingiausių Vilniaus, kaip kultūros sostinės renginių, jei neskaičiuotume Pasaulio ledo ritulio čempionato.

„Metal On Metal" grupėje muzikuojantys „Nesakyk Mamai” vyrai taip pat turi ir daugiau gerų žinių - jau po savaitės „Beatport.com“ internetinė parduotuvė pradės prekiauti jų mini albumu „Damn!". Jame be dviejų kūrinio „Damn!" versijų, bus neskelbta daina „Bastard" ir du „Mercury“ bei Kris Menace remiksai. Visą pakuotę skaitmeniniu ir plokšteliniu formatais išleis „Skint Records", leidžiantys ir diskotekų karaliaus Fatboy Slim, „Goose“ bei Tim Deluxe įrašus.

Pirmadienį fanai sulaukė dovanos - nemokamo projekto „Flairs" kūrinio „Whamma Gonna Do" remikso, kurį atliko „Metal On Metal". Įrašų kompanija „Third Side Records" suteikė galimybę populiariam internetiniam tinklaraščiui „Night Magnets" platinti remiksą nemokamai. Jį, nukeliavę adresu http://tinyurl.com/lq55ez gali parsisiųsti ir Lietuvos internišiai.

Primename - „Nesakyk Mamai! Sekta“ su Manfredu, Kym Wild ir Miss America - „Gravity", liepos 24 d., penktadienį, nuo 22 valandos. Atėję iki vidurnakčio visi turės teisę reikalauti 10 litų kainuojančio įėjimo. Visi pinigai keliaus į dvasinio vadovo kišenę.
Paskelbta: 2009.07.21