Dabarprisijungę:
270 334
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Naujas pasimatymų šou per MTV – „Tėvu valdžia“.

Tėvai visada turi savo nuomonę apie vaikų antrąsias puses, nori jie to ar ne. Natūralus troškimas, šalia savo atžalų matyti tik geriausius kandidatus kartais gali peraugti į beribę kontrolę, kišimąsi, „netikusio“ išrinktojo ignoravimą ir barnius. Kartais jie pagrįsti, o kartais ne. Geriausias jaunų žmonių draugas MTV šią situaciją puikiai supranta, ją taip pat išgyveno ir šių išgyvenimų įkvėptas sukūrė naują pasimatymų šou „Tėvų valdžia“. Jei tau artimos minėtos problemos – naujasis šou kaip tik tau. Jei draugauji tik su tėveliu parenkamais tau kandidatais arba juos tavo tėvai dievina – šis šou taip pat tau. Net jei tau tik visada buvo įdomu kokią antrą pusę tau parinktų tėvai, jeigu tik turėtų galimybę – šis šou taip pat tavo.

Kiekvienoje serijoje bus galima išvysti, kaip susirūpinę tėveliai kruopščiai rinks potencialius kandidatus, kurie eis į aklą pasimatymą su jų dukra arba sūnumi, nes jie tiesiog negali pakęsti dabartinių jų vaikų išrinktųjų. Vėliau laimingi išrinktieji keliaus į pasimatymą, kur naudos visus savo žavesio kerus, o už juos „sergantys“ tėvai tuo metu viską stebės TV ekrane. Pasibaigus pasimatymui, sūnus arba dukra turės pasirinkti su kuo nori susitikinėti – ar su senuoju draugu/drauge ar vienu iš tėvų parinktų naujų variantų.

Nesuvaidintos ir realios dramos, ašaros, pykčiai – tarsi meksikietiškuose serialuose. Tradicinės šeimos vertybės pateiktos MTV stiliumi. Ir svarbiausia – pabaiga, kurią sunku nuspėti.

Viskas ir dar daugiau – jau liepos 16 d. 19:25 val. MTV Lietuva eteryje.
Paskelbta: 2009.07.14