Dabarprisijungę:
234 304
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Animacinė herojė Sandra patiria populiarumą.

Pirmasis lietuviškas serialas „Sandra! Arba vingiuotas kelias į žvaigždes“, debiutavęs MTV Lietuva eteryje vos prieš porą mėnesių, jau susiduria su pripažinimu ir furoru. Kas savaitę atsinaujinantis nauja, kelių minučių serija, "Sandra!" pasakoja apie naivokos blondinės kelią šlovės link. Sandrai šlovės atsikąsti nepavyksta, bet pats serialas sulaukė labai aktyvaus interneto gyventojų dėmesio. Internetinėje televizijoje sandbox.mtv.lt pirmos aštuonios "Sandros" serijos peržiūrėtos jau per 40 tūkst., panele.lt - per 110 tūkst., o YouTube ir kituose kanaluose dar 10 tūkst. kartų. Ne visai padorus serialas, pristatomas MTV Lietuva eteryje kiekvieną penktadienį, netrukus pasklis dar plačiau - keli dideli interneto portalai sutiko jį rodyti savo lankytojams.

„Sandra!“ siekia šaržuoti Lietuvos pramogų verslo ciniškumą ir primityvumą, besti animaciniu pirštu į stereotipus ir nuogus karalius. Animacinio serialo herojų tarpe ir daug žinomų vardų: Arūnas Valinskas, Britney Spears, "69 danguje" ir kiti.

„Sandros!" įgarsintojų gretose - Manfredas Bajelis iš grupės „Metal On Metal", „MTV News" vedėjas ir redaktorius Jonas, MTV muzikos ir talentų vadovas Vidmantas Čepkauskas, bei Marius Veselis ir Orinta Servaitė. Jie atsisakė prisipažinti, ką įgarsino.

Nuo šios savaitės gerbėjai gali prisipažinti meilėje Sandrai, atsisiųsdami beveik hitą "Mes - prostitutės" savo telefono melodijai pakeisti. Melodijos kaina du litai, vienas kurių atiteks Sandrai, išgyventi atostogų nuo soliariumo metu.

Labiau linkę į tekstinę komunikaciją, gali drąsiai rašyti Sandrai elektroniniu paštu sandra.morozaite@gmail.com, kuri šiuo metu aktyviai pildoma gerbėjų ir piktavalių. Daugiausiai rašo draugiškai nusiteikusios simpatiškos merginos, nemažai laiškų gaunama iš vaikinų, kurie siūlo susitikti, draugauti, o vėliau pas juos pažiūrėti DVD filmą. „Sandra puikiai atspindi šiuolaikinę Lietuvos pop muzikos scenos situaciją. Svarbu, kad žmonės turi galimybę kritiškai pažvelgti į mus supančia realybę“- teigia ištikimas Sandros gerbėjas. Jam prieštarauja A.V. iš Utenos, reikalaudama nedelsiant išimti iš serialo Dubliną (statybose kalbėti išmokusį Sandros vaikiną).

Elektroniniai laiškai - ne vienintelis būdas susisiekti su Sandra. „Facebook" vartotojai (ieškoti Sandros Morozaitės) gali bendrauti tiesiogiai, dalintis nykščiais, naujausiais pletkais bei pamatyti naujų serijų ištraukas. Svarbiausia paminėti jos gerą balsą ir gražią figūrą, tai džiugina Sandrą ir garantuoja nuoširdų atsakymą.

Jau šį penktadienį, 18h, MTV eteryje - devintoji pirmojo sezono serija.
Paskelbta: 2009.07.10