Dabarprisijungę:
224 252
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Kas yra blogiausias 2009-ųjų Lietuvos didžėjus?

Kasmet Lietuvoje šimtus kartų renkami geriausieji, gražiausieji, stilingiausieji, įtakingiausieji, skaniausieji, populiariausieji. Sportininkai, filmai, knygos, dainininkai, šokėjai, stilistai, meilužiai, tėčiai, mamos, „barakudos“, vestuvės, skyrybos, SPA centrai, automobiliai ir šimtai kitų dalykų. Visi mes viską žinome apie geriausius, bet ar nutuokiame, kas yra blogiausi? Po trečius metus iš eilės anšlagu pasibaigusio pačių blogiausių Lietuvos diskžokėjų rinkimų, „Boogaloo“ dar kartą grįžta su blogiausiųjų konkursu. Jau šį penktadienį, liepos 10 d., klube „Gravity“ įvyks „Blogiausių Didžėjų Festivalis 2009“, į kurį pakviesti tik visiškai nemokantys groti dalyviai. Tokių didžėjų šį kartą net 15-a. Ar pasiruošę linksmiausiai metų diskotekai?

Nors sakoma, kad svarbu dalyvauti, o ne nugalėti, tačiau tik ne šiuo atveju. Šiais metais didelėje blogiausiųjų didžėjų atrankoje konkurentus nugalėjo tikri scenos vilkai: Sonik Boom Boy, Sweet & Sour, Manfredas, Tomas Boo, Janas Ultra Rap, Dunia, Andrius Alien, Quazar, Dusia, Balkan Project (Lencas & Marulis), Rimas Bokal ir Saulius Prokopavičius. Sėkmę bandys pakartoti ir praėjusių dviejų metų „Blogiausių Didžėjų Festivalių“ nugalėtojai Sania ir L-Sonix.

„Blogiausio didžėjaus rinkimai klube „Gravity“ vėl kviečia lankytojus į neeilinę šventę! Visus kartus festivalis sulaukia labai didelio susidomėjimo ne tik iš lankytojų, bet ir iš pačių didžėjų. Konkurencija yra labai didelė, noras nugalėti - dar didesnis. Visi ruošiasi kaip įmanydami! Manfredas žada išskirtinį „fantasy“ setą, Janas iš legendinės Kauno radijo stoties „Ultra Vires“ - audio kasečių setą“, - tvirtina renginio idėjos vadas Tomas Boo.

Šį penktadienį tik ketvirtą kartą Lietuvos diskotekų istorijoje renginyje gros ne patys geriausi, šauniausi, garsiausi, populiariausi ir visokie kitokie, bet patys blogiausi didžėjai. Beje, į „Blogiausių Diskžokėjų Festivalį“ visi galės patekti už ypatingą mokestį – tik 10 Lt.
Paskelbta: 2009.07.08