Dabarprisijungę:
150 198
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Joninių šventę švęsime kartu su Manto koncertu!

„Aš noriu šventę švęsti!“. Tai - jau kultine tapusi „Youtube“ žvaigždė, kurią drąsiai galime siųsti į „Eurovizijos“ dainų konkursą. Paskutiniai, oi, atsiprašau, - treti nuo galo, tikrai neliktumėm. Beje, jeigu to klipo herojė gyventų D. Britanijoje, tai seniausiai būtų tapusi antrąja Susan Boyle”, - juokauja kiekvieną savaitę beveik 18-ai tūkstančių skaitytojų šypseną kelianti „Gravity“ naujienlaiškių autorė Goda. Vilniaus klubas „Gravity“ šventę švęs iš antradienio į trečiadienį, per pačias Jonines. Nors tą naktį šiame klube tikrai nebus paparčių. Nebus ir specialiai šiam vakarui samdytų jonų ar janinų, bet už tai čia išskirtinį savo koncertą surengs tikras muzikinis „seksas“ Mantas. Ir to tikrai užteks, kad ta naktis taptų geriausia Joninių švente sostinėje. Beje, įėjimas į šį koncertą, pateikus Godos laišką, bus tik 15 Lt.

Pastaruoju metu su dviem dainomis „Čiuožki“ ir „Stok“ į kosmines aukštumas iškilęs dainininkas grįžta į retai gyvus Lietuvos atlikėjų koncertus pristatantį sostinės klubą. Čia Mantas per per Šv. Valentino dieną pritraukė beveik 700 savo gerbėjų. Trečią kartą klube „Gravity“ pasirodysiančiam Mantui (pirmasis jo koncertas praėjusią vasarą taip pat susilaukė didžiulio pasisekimo) naujausias dainas atlikti gyvai padės profesionalių muzikantų grupė.

Už klavišinių stos šiandien vienas populiariausių Lietuvos prodiuserių, geriausiai pažįstamas iš dueto su Vidžiu, Mario Basanov. Būgnus muš ir gitara gros daugeliui žinomų grupių talkinantys muzikantai - Vytis ir Domas. Po vidurnakčio ant scenos užlipsiantį Mantą apšildys ir atšaldys bene garsiausias Lietuvos disco didžėjus, mergaitiškų diskotekų favoritas Saulty.

Manto dainos:
http://www.youtube.com/watch?v=V-_SLyZfJlQ
http://www.youtube.com/watch?v=5yfzmAHBcWo
Paskelbta: 2009.06.22