Dabarprisijungę:
24 34
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Penktadienį klube „Pacha“ pasirodys vienas iškiliausių šių metų svečių - D Ramirez.

Žmogus – prekinis ženklas, taip muzikos kritikai įvardina penktadienį klube „Pacha“ pasirodysiantį atlikėją. Savo muzika, stiliumi bei bendravimu su publika pasaulį pavergęs D Ramirez pranašauja geros nuotaikos dozę. Jau kartą, prieš daugiau nei metus laiko, svečiavęsis didysis D pelnė lietuvaičių simpatijas savo griežtu, negailestingu ir unikaliu melodijų parinkimu. Atlikėjas, kuris save apibūdina kaip ritmo vergą, jau penktadienį ir Tau parodys, ką reiškia būti ištikimam reivo kultūrai. Apdovanotas kaip geriausias prodiuseris 2007-aisiais žurnalo DJ MAGAZINE, bei kaip geriausias 2006 didžėjus „iDJ“ žurnale, D Ramirez pasiekė pačią viršūnę. Su savo išskirtiniu electro-house skambesiu D Ramirez jau spėjo tapti tikra šio stiliaus ikona. Tokiais remiksais kaip Bodyrox „Yeah Yeah“, bei savo kūriniais „Columbian Soul“ , „Pleasure Me“, „La Discoteq“ pavergė daugelio pasaulio klubinėtojų širdis.

Po ilgų ieškojimų, bei persikėlimo į naują studiją, D Ramirez pradėjo kurti naują garsą. Pasak jo, tai melodijos ir efektų sintezė. Šią sintezę galima patirti klausant praeitais metais „Azuli“ įrašų kompanijoje išleisto dvigubo D Ramirez albumo „Headliners“, kuris atspindi naktinio klubo rezidento ir tikro profesionalo setą. Nuo lengvų deep house melodijų viskas po truputi ima aštrėti ir stiprėti kol galų gale girdime tikrą techno ir tech house sprogimą. D Ramirez šiuo albumu pribloškė visus ir dar kartelį įrodė savo išskirtinį talentą tiek už dj pulto, tiek ir studijoje.

Tolesni ieškojimai D Ramirez atvedė prie savo įrašų kompanojos „Slave“ įkūrimo, bei tokių kūrinių kaip „Reminder Of Jasper“, „Shield“, „Road to Excess“ sukūrimo. Tikras techno ir nepakartojamai efektingų mašinų garsų mišinys, kuriuo šiuo metu žavisi viso pasaulio didžėjai bei klubų lankytojai. Svečiui vakarėlio metu techno mašinų skambesį suvaldyti padės klubo rezidentas Virus J, kuris neseniai išleido savo debiutinį albumą „Addictive“, bei jo kolega Santi Touch.

Visi norintys įsigyti išankstinius bilietus į D Ramirez pasirodymą liks maloniai nustebinti. Pirmasis 100 bilietų visose „Tiketos“ kasose už naują vasarišką kainą!
Paskelbta: 2009.06.17