Dabarprisijungę:
232 298
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Sandbox ir Bravo ledų konkursas artėja į pabaigą.

Visi geri dalykai greitai baigiasi. Štai ir pasiekėm Sandbox ir Bravo ledų konkurso finišo tiesiąją. Jau greitai taps aišku, kas nugalėjo, bet tam, dar prireiks ir jūsų, žiūrovų, pagalbos. Šiek tiek daugiau nei per mėnesį, buvo atsiųsta beveik 100 laidų. Visos jos buvo išskirtinės, įdomios ir nuostabios. Vienos vertė mus juoktis, kitos verkti. Penki laimingieji finalistai, atrinkti per penkias savaites, birželio 15 - 21 d. laikotarpiu turės galimybę papildyti savo laidas naujomis serijomis. Nugalėtoją rinks Sandbox žiūrovai kartu su kompetetinga MTV komisija. Daugiausiai balsų, komentarų,palaikymo ir galutinio MTV nuosprendžio sulaukusi laida taps nugalėtoja, o jos autoriai bus apdovanoti fantastišku prizu – nuolatine vieta MTV Sandbox eteryje ir pilnu šaldytuvu ledų. Pažadame – skaniųjų BRAVO ledų užteks visai vasarai!

Jau nuo birželio 22 d. iki 29 d. Prasidės balsavimas, taigi visi galės pareikšti savo nuomonę ir rinkti jų nuomonę verčiausią laidą, o liepos 1-2 dienomis bus paskelbtas tas vienintelis nugalėtojas, kuris sulauks neblėstančios šlovės.

Nepamiršk balsuoti už labiausiai patikusią laidą adresu sanbox.mtv.lt, o sandbox.mtv.lt/konkursai skiltyje liepos 1-2 dienomis ieškok nugalėtojo vardo.
Paskelbta: 2009.06.16