Dabarprisijungę:
186 238
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

„Pop Star Bar” laužo stereotipus: ir pop muzika gali skambėti gerai.

Kodėl Lietuvoje viskas, kas populiaru, yra blogo tono ženklas? Dainos gražios tol, kol jų nepradeda klausytis kaimynas, automobilis – kol tokio paties neįsigyja geriausias draugas, o jeigu, neduok Dieve, sutaps atostogų kelionių maršrutas - didžiausia gėda. Nes viskas, visur, visada ir pas visus turi būti originalu. Mūsų šalyje vis dar gajus snobiškumas. Tačiau šį penktadienį į kasdienybę socialiai žiūrintis Kauno šokių muzikos ir kokteilių baras „Pop Star Bar” bandys sulaužyti vieną stereotipą. Birželio 5 d. nuo 22 valandos vakarėlyje „Radio Fever: The Best Of Now” už pulto stos du profesionalūs radijo laidų vedėjai Aurimas Dautartas bei Rolandas Mackevičius. Ir be jokios gėdos jie gros tik popsą...

Debiutinis Aurimo Dautarto pasirodymas

Įvairiausiais pareiškimais garsėjantis „Pop Star Bar“ šį kartą sako, kad net ir pop muzika gali būti skoninga ir kelti puikias emocijas. „Mes įrodysime, kad pop – muzikoje ir gyvenime - tai ne tik masinis smegenų „pudrinimas“. Tai – naujovė, šviežios idėjos ir geriausia ką gali gauti šiandien. Ar tu pasiruošęs?“, - šaukia baro atstovai, kurie sau į pagalbą pasišaukė du tikrus radijo stočių „profus“. Šį kartą už pulto pirmą kartą išvysime tikrą pop personą, anksčiau antru marijonu mikutavičiumi buvusį labai populiarų televizijos laidų vedėją Aurimą Dautartą. Šis kažkada tarp seksualiausių Lietuvos vyrų vardintas žvaigždūnas beveik pusę savo gyvenimo yra įvairiausių radijo stočių didžėjus. Pastaruosius metus Aurimas dirba radijo stotyje „Kauno Fonas“.

Didžėjus pažada nenusirenginėti

Ne mažiau nei buvusi televizijos žvaigždė radijo eteryje blizga Rolandas Mackevičius, arba tiesiog visada gera nuotaika trykštantis Rolas. Vienas beprotiškiausių ZIP FM laidos „Radistai“ vedėjų žada groti tik novatoriškiausius šių dienų hitus.

„Esu įsitikinęs, tokio vakarėlio Lietuvoje dar nebuvo, nes niekas negroja ir nepropaguoja tokios muzikos. Praleisti jį, lygiai tas pats, kaip pramiegoti Naujus metus”, - tiesiai šviesiai sako Rolas. - Jau kelis metus vedu radijo stoties ZIP FM populiariausių kūrinių top 20 ir puikiai žinau mūsų klausytojų skonį. Vakarėlyje žinomos dainos suskambės naujai - jos bus greitesnės, triukšmingesnės ir dar labiau užvedančios”, - tęsia jis.

„Pažadu nenaudoti jokių pigių triukų, kaip nusirenginėjimas ir vakaro vinis „Radio Fever: The Best Of Now” nuo A iki Z bus karštas. Nebus jokių įsibėgėjimų. Nuo pirmos dainos duosiu garo ir nepaleisiu šokėjų iki ryto. Tai tegu niekas net nebando išsilakstyti namo, nes nepavyks”, - geros nuotaikos toliau neslėpė radijo stoties ZIP FM didžėjus.
Paskelbta: 2009.06.02