Dabarprisijungę:
176 248
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

„Pop Star Bar“ savo pirmąjį vasaros sezoną pasitiks su „Danism“ nariu.

Ir toliau dviem aukštais žmones renkantis Kauno šokių muzikos ir kokteilių baras „Pop Star Bar“, šį penktadienį, gegužės 29 dieną, 22 valandą kvies į svarbiausią gegužės mėnesio renginį. Šį kartą ypatingų diskotekų serija „Pop Star In The House“ pristato grupių „Danism“ bei „Liquid People“ kūną ir sielą, paties Bob Sinclar liaupsinamą Dan Smith. Vos po kelių dienų jis kartu su saulėtos Ibizos diskotekų, radijo stočių bei muzikinių kanalų žvaigžde Michael Gray išleis singlą „Say Yes”, kuriam profesionalai jau dabar žada vasaros superhito titulą. Per dešimt metų jo dainas į savo miksus įtraukė krūva house muzikos įžymybių, tarp jų „Groove Armada", Bob Sinclar, Roger Sanchez, Pete Tong, Ben Watt, Kerri Chandler, „Soul Central" ir kiti. Pirmą kartą į Kauną atvykstančiam Dan Smith už pulto talkins Lauris Lee ir Modaco. Vasarą pasitiksiančiame vakarėlyje laukia 7 valandos pačios geriausios britiškos house muzikos.

Pirmasis brito pasirodymas Kaune

Kiečiausius house muzikos atlikėjus vienijančias „Defected" ir MN2S kompanijas atstovaujantys „Liquid People“ ir „Danism" yra vadinami house muzikos pranašais. Jie ne tik dešimtimis skaičiuoja savo albumus, singlus, valdo kelias įrašų kompanijas, bet ir gali pasigirti remiksu net garsiajai pop merginų grupei „All Saints".

Jau visą dešimtmetį Dan Smith keliauja po pasaulį skleisdamas tikėjimą house muzika, o jo prodiusuoti „Danism“ ir „Liquid People“ kūriniai pavergia šokių aikšteles. Maža to, jis nuolatos kelia gerbėjų pulsą Europos, JAV, Azijos klubuose. House muzikos burtininkas iš Mančesterio šį penktadienį pirmą kartą demonstruos savo talentą ir Kaune.

Komplimentai iš Bob Sinclar lūpų

Beveik kiekvieną savaitgalį po house muzikos „zvezdą“ pristatantis „Pop Star Bar“ yra vienas populiariausių barų Kaune. Bet tai neturėtų stebinti, juk šis modelių susibūrimo „taškas“ skiria ypatingai didelį dėmesį kokybiškai muzikinei programai, kuri nuolatos kinta.

Šį kartą baro centre bus dar viena house žvaigždė Dan Smith, kuriam komplimentų negaili pats misteris šokių muzikos numeris vienas Bob Sinclar. Prancūzijos sekso simbolis kažkada „Danism“ yra pavadinęs house muzikos madų kūrėjais, o jų kūrinį „Hypnotize" - genialiu.
Paskelbta: 2009.05.28