Dabarprisijungę:
20 38
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Silikoninių sielų dievai – vėl Lietuvoje!

Daugeliui pažintis su prodiuserių kolektyvu Silicone Soul Lietuvoje prasidėjo maždaug prieš dešimtmetį, kai pasirodė vienas iš garsiausių jų kūrinių „Right on”, tačiau jau šį penktadienį duetas nustebins nauju skambesiu. Vilniuje jie pristatys vos užbaigtą ir dar kompaktinės plokštelės pavidalo nepasiekusį albumą – „Silicone Soul“. Silicone Soul jau kartą linksminę Lietuvą susilaukė daugybės pagyrų ir tūkstantinės minios. Nenuostabu! Kiekvienas, nors truputėlį domėjęsis jų kūryba žino, kad pastarasis dešimtmetis jiems buvo labai produktyvus ir daugelis išleistų kūrinių maloniai glosto ne tik ausis, bet ir sielą. Birželio mėnesį muzikos parduotuvių lentynose atsiras ketvirtasis jų albumas, kuriam jau dabar žadamas didelis pasisekimas. Šį kartą duetas pasirinko tamsesnį skambesį, tačiau kaip ir visada liko ištikimi gilioms ir keliančioms nuotaiką kompozicijoms. Visas albumas – tai istorija, paliekanti klausytojui erdvės apmastymams, kiekvienas kūrinys - tai lyg atskira tos istorijos dalis, perteikianti vis kitas nuotaikas.

Craig‘as ir Greame‘as didžiausią pripažinimą pasaulyje pelnė ir dėl to, kad per visą kūrybos laikotarpį sugebėjo išlikti „pogrindinės“ muzikos atstovais, nors fanų auditorijos galėtų pavydėti daugelis dj‘ų. Tai byloja, kad jų kūryba neatitinka jokių stereotipų ir lyg meilės virusas toliau plinta po visą pasaulį.

Pajausti „Silicone Soul“ meilės virusą galėsite šį penktadienį apsilankę klube „Pacha“. Kartu su jais prie pulto pasirodys ir klubo rezidentas Andy Lau. Neseniai kartu su Golden Parazyth įrašęs kūrinį „Cold Night“ jis nustebino Lietuvos radijo stočių klausytojus. Taip pat prie pulto stos „Pro-duce Records“ įrašų kompanijos varikliukas Dj Lynnie.

Nepraleisk karščiausio šio mėnesio vakarėlio!!!
Paskelbta: 2009.05.20