Dabarprisijungę:
216 270
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

„RyRalio” kviečia sudalyvauti profesionalioje fotosesijoje.

Nuo pat pirmųjų Kauno šokių muzikos ir kokteilių baro „Pop Star Bar” atidarymo dienų jo atstovai visuomet pabrėždavo, kad vakaro žvaigždė yra kiekvienas jų lankytojas, ir žurnalų komiksų herojai nėra čia laukiami su raudonais kilimais bei duona su druska. Nors po atidarymo prabėgo pusė metų, niekas nesikeičia. Vakarėlio žvaigždėmis kiekvieną penktadienį ir šeštadienį tampa keli šimtai merginų ir vaikinų. Jau šį penktadienį, nuo 22 valandos „Pop Star Bar” įvyks gana neįprastas vakarėlis - „RyRalio” renginys „Fashion Action”. Ne, būkite ramūs, Lauris Lee ir Karalius netapo stilistais ir nepradės rengti ponių, jie kaip visada stos už didžėjaus pulto ir dovanos pačią gražiausią house muziką. Už tai profesionali stilistų komanda, kiekvieną norintį, parengs ypatingai fotosesijai...

„RyRalio” ruošia naujieną?

Nuo pat 22 valandos iki ankstaus ryto pultą ir į „Pop Star Bar” susirinkusius šokių muzikos gerbėjus užkariaus RyRalio DJs: Lauris Lee ir Karalius. Bene garsiausias house muzikos duetas ruošiasi net 6 valandų nepakartojamų garsų ir jausmų setui. Jame Lauris Lee ir Karalius dalinsis muzikinėmis naujienomis bei „RyRalio” vakarėlių hitais, tad galima tikėtis ypatingų house, deep house, tech house ir funky house ritmų.

Kasmet po vasaros himnu tampančią dainą pristatantis Lauris Lee ir Karalius paskutiniu metu buvo be proto užimti. Jie ne tik atidarė savo barą, bet ir surengė pasirodymus Londone, Tbilisyje bei keliuose JAV miestuose. Tačiau jau kelis mėnesius sklinda gandai apie studijoje gimstantį naują dueto muzikinį „šedevrą”. Tačiau „RyRalio DJs”, kaip tikros žvaigždės, apie tai kol kas nieko nekalba.

Kiekvienas bus vertas profesionalaus grimo!

Pirmas „RyRalio: Fashion Action” vakarėlis žada ne tik gerą muziką, nuotaiką ir šokius ant stalų, bet ir... holivudinio akių šešėlių ir lūpų blizgesį. Vienoje iš „Pop Star Bar” erdvių šį penktadienį bus įrengta foto studija, kurioje įsikurs profesionalų komanda: visažistė, kirpėja ir fotografė. Šį kartą nė vienai ir nė vienam nereiks laužyti priklijuotų nagų, kad juos fotografuotų. Kiekvienas, atėjęs į vakarėlį, galės tapti nuotraukos žvaigžde ir pakliūti į įvairiausių portalų foto galerijas.

“Profesionalūs kirpėjai bei visažistai pasirūpins Jūsų išvaizda, o fotografai – nuotraukomis. Pažadame, kad „Pop Star Bar” komanda Jums padovanos gigantišką nuotrauką tiesiai iš vakarėlio. Tad ateikite, išdrįskite ir bent vienai nakčiai tapkite savotišku supermodeliu”, - šypsodamiesi į renginį kviečia „Fashion Action” organizatoriai.
Paskelbta: 2009.05.20