Dabarprisijungę:
300 304
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Debiutinis Virus J albumo „Addictive“ pristatymas su Jurga Šeduikyte gyvai.

Ilgiau nei metus brandintas bene produktyviausio Lietuvos šokių muzikos prodiuserio Virus J debiutinis albumas „Addictive“ pagaliau išvys dienos šviesą, o gegužės 15 dieną, klube „Pacha“ įvyks iškilmingas jo pristatymas. Kartu su vakaro kaltininku scenoje pasirodys ir tie, kurie per eilę kūrybos metų neliko abejingi Virus J kuriamai muzikai bei prisidėjo prie savito skambesio gryninimo. Jurga Šeduikytė gyvai atliks radijo stočių topų viršūnes ne vieną savaitę kaitinusį kūrinį „Centre of the World“, vokalistė Aiga lepins ilgesingais „trance“ stiliaus prieskoniais, HappySax – seksualiais saksofono motyvais. Ištikimiausių klubo „Pacha“ lankytojų laukia ir malonus siurprizas – pirmiesiems 400 lankytojų atiteks ką tik iškeptos albumo kopijos.

Albumas, kurio pasirodymas muzikos parduotuvių lentynose buvo laukiamas dar rudenį, pagaliau įkūnytas ir kompaktinėje plokštelėje. Nepriekaištingai atrinkti kūriniai, vientisa muzikinė istorija, švelnus skambesys, progressive house ir trance muzikinių stilių mišinys, pagardintas minimal bei electro tembrais, įkūnija visa tai, prie ko buvo prisilietęs ne tik Lietuvą, bet ir pasaulį savo muzika stebinantis atlikėjas. Iš dvylikos kūrinių, esančių kompaktinėje plokštelėje, net penki puikavosi radijo stočių eteryje. Virus J ir Jurgos Šeduikytės „Centre of the World“, Virus J and M&D Substance „Polyphony“, Justin C & Justin Xara feat. Matt Samuels „One Last One“ bei Rui Da Silva „On My Mind“ remiksas - tai tik kelios Lietuvos publikai gerai žinomos melodijos, kurios įkomponuotos kompaktiniame diske. Verta paminėti, kad dauguma kūrinių išleisti gerai užsienyje žinomose įrašų kompanijose, o kai kuriuos iš jų groja ir tokie grandai kaip Markus Schulz, John Digweed, Andy Moor, Flash Brothers , Moshic ir daugelis kitų.

- Ko gero kiekvienam atlikėjui pirmasis albumas - tai didelis žingsnis į priekį. Labai džiaugiuosi, kad pagaliau ir aš galiu pasiūlyti Lietuvos publikai vientisą valandos kompiliaciją sudėliotą iš darbų, kuriuos įgyvendinau kartu su kolegomis. Dėl sumažėjusių kompaktinių plokštelių pardavimų teko gerai padirbėti kol pagaliau sugebėjome realizuoti užsibrėžtus tikslus, o be klubo „Pacha“, MTV ar Zip FM komandų pagalbos, vargu ar šis projektas apskritai būtų įgyvendintas, - pasakojo Justas,- šiuo metu, kai lengviau atsisiųsti muzika internetu nei nusipirkti parduotuvėje, reikia papildomai pasistengti, tad albumo pristatymo metu, klubo „Pacha“ lankytojams išdalinsiu albumo 400 kopijų.

Tiems, kam nepavyks nugvelbti albumo „Addictive“ kopijos jo pristatymo metu, įrašų kompanija „Pro-duce Records“ pasirūpino, kad birželio mėnesį jis pasiektų ir didžiausius prekybos centrus bei specializuotas muzikos parduotuves.
Paskelbta: 2009.05.13