Dabarprisijungę:
182 240
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Sandbox MTV ieško naujų laidų kūrėjų ir dovanoja šaldytuvą ledų!

Naktį negali užmigti ir vis svajoji apie savo televizijos laidą ir neblėstančią šlovę? Turi puikių idėjų ir galimybę jas realizuoti, bet nežinai kur rasti žiūrovų? Puikią naujieną tau skelbia interaktyvioji Sandbox MTV televizija http://sandbox.mtv.lt, kuri ieško naujų kūrėjų ir veidų. Tai yra vienintelis tavo šansas išgarsėti ir būti pamatytam, o maža to, laimėjęs konkursą visą vasarą galėsi draugus nemokamai vaišinti „Bravo“ ledais. MTV Sandbox internetinė televizija kasdien tampa vis populiaresnė ir sulaukia vis didesnio žiūrovų skaičiaus, o laidų vedėjų ir kūrėjų pašto dėžutėse nebetelpa gerbėjų laiškai. Jeigu tokioje padėtyje save įsivaizduoji artimiausioje ateityje, paskubėk ir su savo idėjoms okupuok Sandbox MTV eterį.

Norintys dalyvauti konkurse turi iki birželio 10 d. atsiųsti savo sukurtą laidą – įdomią, šmaikščią, aktualią – tokia kuri patiktų ir pačiam kūrėjui, ir jo draugams. Vaizdelius, iki 3 minučių trukmės (ne daugiau nei 15 mb) registruokite ir siųskite adresu http://sandbox.mtv.lt/konkursas.

MTV komisija ir Sandbox MTV lankytojai nubalsuos ir atrinks pačias geriausias laidas, kurios gaus nuolatinę vietą televizijoje, kuri nebijo nieko - Sandbox MTV. O pagrindinio konkurso nugalėtojo laukia ledinis prizas – šlovė, gerbėjai ir pilnas šaldytuvas ledų. Kiekvieną savaitę bus renkamas karščiausias favoritas, kuris taip pat neliks be dovanų.

Įgyvendink savo idėjas, tapk Sandbox MTV žvaigžde, parodyk, kad esi geriausias ir gal tau vieną dieną nusišypsos laimė vesti savo autorinę laidą MTV eteryje, kaip kad pasisekė Mantui iš „Kruvinalinių kronikų“.
Paskelbta: 2009.05.13