Dabarprisijungę:
54 114
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

„Pop Star Bar“ bare – geriausių draugų ir didžėjų pažinčių vakaras.

Kam reikalingi draugai? Kad paguostų ar leistų paverkti ant peties? Vidury nakties padėtų užvesti mašiną? Paskolintų pinigų? Išduotų ir apgautų? Suprastų? Patartų ir surastų teisingą kelią? Ar gali draugų ir meilės būti per daug? O kiek jų reikia turėti, kad būtum laimingas? Kur juos surasti? Šį penktadienį, gegužės 15, nuo 22 valandos visų pamėgtas Kauno šokių muzikos ir kokteilių baras „Pop Star Bar” kviečia į diskoteką, kurioje bus atsakyti klausimai net į sudėtingiausius draugystės egzistencijos klausimus. Maža to, renginys ne tik atsakys į visas dilemas, bet ir supažindins su geriausiais draugais ir didžėjais. Užjaučiame, bet jau šį savaitgalį įvyks pirmasis niekada nesibaigsiantis vakarėlis „Pop Star Bar Friends”.

Tai ne šiaip sau psichologijos ir naujų pažinčių naktis – tai pusės metų gimtadienį švenčiantis „Pop Star Bar” ir visi jų draugai vienoje vietoje. Tad šį penktadienį bus geriausia proga pamatyti ir išgirsti beveik visus geriausius Lietuvos didžėjus už vieno pulto. Nuo pat 22 valandos iki penkių ryto labai skirtingus, bet labai draugiškus setus vienas po kito gros net 9 diskų sukėjai.

„Šį penktadienį už pulto visi, kurie su mumis dirba ir tuo pačiu yra mūsų geri draugai“, - sako „Pop Star Bar“ atstovai. Tai patys pačiausi Manfredas iš „Metal On Metal“, Jovani iš „Dusty Groove“, Rikko El Gato iš „Mosquito“, Mindas Minidisco, DJ Evil iš „Flaxen Beats“, žinoma, baro rezidentas Modaco ir „RyRalio“ didžėjai Karalius ir Lauris Lee.

„Pop Star Bar Friends” - tai renginys, kuris grąžins skolą mums patiems. Norėjome, kad visi didžėjai, reguliariai grojantys mūsų bare, susitiktų vieną kartą drauge ir gerai pasilinksmintų. Žinote, koks tas didžėjų gyvenimas, groji savaitgaliais ir nėra net kada su draugais susitikti, ateiti paklausyti jų grojančių. Bus karšta, nes mes vaišinsime ypatingais gėrimais ir nuostabiausia muzika. Ateikite, susipažinkite, šokite ir būkite geriausiais „Pop Star Bar” draugais!“, - taip į renginį kviečia šokių muzikos ir kokteilių baro„Pop Star Bar“ atstovai.
Paskelbta: 2009.05.11