Dabarprisijungę:
254 290
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Šokių muzikos genijai Rhythm Code lankysis Lietuvoje.

Jau balandžio 24 d. (penktadienį) klubų sostinėje „Mens Factory“ ir balandžio 25 d. (šeštadienį) Klaipėdos naktiniame klube “Global” lankysis inovatyvaus skambesio genijai, projektas iš Didžiosios Britanijos – Rhythm Code. „Padarę dviejų metų pertrauką, mes su nekantrumu laukiame naujo susitikimo su lietuvos "klaberiais". Lietuvių veidai spindi nesibaigiančia energija bei meile muzikai. Tai taip užveda ir neįmanoma pamiršti. Puikiai žinodami lietuvių muzikinį skonį, šį kartą paruošime siurprizą“, - šmaikštavo Asher Jones. Rhythm Code – dviejų talentingų muzikantų (Asher Jones ir Neil Barber) projektas buvo įkurtas 2000 metais. Asher Jones ir Neil Barber dirbo nepriklausomai vienas nuo kito, kol nesusikirto jų keliai viename privačiame vakarėlyje Londone. Nuo tų laikų šis talentingas duetas tapo pačiu sėkmingiausiu įrašų kompanijos Cuba Recordings projektu. Po `Digital Junkies` ir `Hypnotic Influence (Always Listen)` plokštelių įrašymo kompanijoje Cuba Records, Rhythm Code greitai tapo naujo skambesio etalonu, į kuri iškart atkreipė dėmesį įtakingiausi pasaulio diskžokėjai , tokie kaip Laurent Garnier, Pete Tong, Roger Sanchez, Eric Morillo. Retas pasaulio diskžokėjas galėjo praleisti pro akis šį duetą ir nepapildyt savo įrašų kolekciją jų energingais motyvais.

Ilgas ir sunkus kūrybos darbas negalėjo būti nepastebėtas. Rhythm Code projektui buvo pasiūlyta sukūrti remiksus tokiems pasaulio grandams, kaip Harry Choo Choo Homero, King Britt, Delacy ir kitiems.

Neskaitant to, kad Rhythm Code praleidžia daug laiko dirbdami studijoje, jie dar spėja dalyvauti nuolatiniuose vakarėliuose, kurie kiekviena savaitgalį vyksta vis skirtingame pasaulio kampelyje. Ypač paskutinių dviejų metų įtemptas darbas atnešė dar didesnį pripažinimą. Įrašę daugiau nei 30 kūrinių ir aplankę visus didžiausias festivalius nuo MMC (Miami Music Conference) iki Ibizos, vaikinai nestovi vietoje, o nuolatos bendradarbiauja su žymiausiais pasaulyje prodiuseriais ir didžėjais. Chris Lake irgi ne išimtis. Darbo rezultatu tapo įrašų kompanijoje „Babylon Records“ kurinio „Wrong Turn“ įrašymas, kuri labai pamėgo Sasha, James Zabiela, Paolo Mojo ir kiti atlikėjai.

Dj'ai:
RHYTHM CODE (Baroque, D. Britanija)
Alex Virtual (Obsession, Lietuva)
Junduls (Global Club, Lietuva)

Bilieto kaina:
su skrajute / Club.lt / klubo kortele / iki 23 val. - 20 Lt
23:00-24:00 - 25 Lt
po 24 val. - 30 Lt

Renginio partneris “Solisun” soliariumų centrai.
Paskelbta: 2009.04.16