Dabarprisijungę:
176 210
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Naktiniame klube „Heaven“ – Kalėdų linksmybių įžanga!

Šį savaitgalį Vilniaus naktinis klubas „Heaven“ keliaus laiku visomis kryptimis: gruodžio 21-ąją, penktadienį, klubinėtojus kviečia artėjančių didžiųjų švenčių įžanginis vakarėlis „X-Mas Hypnotic“, o kitą, gruodžio 22-osios, vakarą trumpam pasinersime į lietuviškam žiemos sezonui nebūdingą kaitrą renginyje „Summer Illusion“.

Artėjančių švenčių proga visiems klubinėtojams karščiausius linkėjimus siunčiantis „Heaven“ klubas penktadienį kviečia repetuoti Kalėdas drauge su svečiu iš Latvijos – vienu garsiausių kaimyninės šalies diskžokėjumi Radz Luku – bei lietuviais „Freakie Beats“ duetu Dr. Mushroom & De Mant.

Nuo 1996-ųjų grojantis Ratz Lukas, kurio tikrasis vardas – Edgars Zutis, gimė ir augo Rygoje, kur pažino disksžokėjo darbo pagrindus ir baigė muzikos mokyklą. Vėliau jis persikėlė į modernųjį Ventspilį. Be ekspresyvaus diskžokėjo, turinčio puikius techninius grojimo įgūdžius ir ne ką prastesnį muzikinį skonį, netrukus neapsieidavo nė vienas šio miesto elektroninės šokių muzikos vakarėlis. Pavergęs Ventspilį, Ratz Lukas grįžo į Rygą ir čia įsikūrė jau kaip klubo „Graceland“, kuris dabar nebeveikia, rezidentas.

Per 2005-2006 metus jis prasiskynė sau kelią į aukščiausią Latvijos didžėjų, be kurių neapsieina nė vienas didesnis šokių muzikos renginys, lygą. Ratz Lukas grojo petys į petį su mūsų šalies klubų publikai pažįstamais jo tautiečiais Bogdan Taran, Andrey Emelyanov, lietuviu Mariumi Ivanoff, britais Lee Garner, Scotty Lummes, olandu Benjamin Bates ir kitais.

Pernai drauge su keliais bendraminčiais Ratz Lukas įkūrė vakarėlių organizavimo agentūrą „Discoteq“ ir savo setais populiarina mėgstamą electro house skambesį įvairiuose šalies klubuose. Emocingasis latvis, nekantraujantis pagroti Lietuvoje, ketina tapti malonia šventine staigmena mūsų klubinėtojams ir surengti jiems nepamirštamą naktį šokių aikštelėje. Ar moka latviai hipnotizuoti, ir kokia muzika populiariausius šios šalies diskžokėjus laiko „ant bangos“, – sužinosite ateinantį penktadienį!

Šeštadienio vakarą linksmybių estafetę perims lietuviai Kunigas ir Mikas, kurie ieško bendraminčių: šaltuoju metų laiku vyrukai gyvena praėjusios vasaros prisiminimais ir į savo vakarėlį „Summer Illusion“ kviečia tokius pat karštakraujus romantikus.

Lengvos nostalgiškos electro house muzikos vakarėliui parinksiantys diskžokėjai planuoja sužadinti jums prisiminimus apie malonius vakarus per dieną įšilusiame paplūdimyje su gražiaisiais pajūrio saulėlydžiais ir sezono elektroninės muzikos hitais, kurortinius romanus ir skaniausius vasariškus desertus. Vakarėlyje laukiami visi egzotikos mėgėjai, svajojantys Kalėdas pasitikti ne klasikiniuose sniego pusnynuose, pasipuošus kailinėmis kepurėmis ir pūkinėmis striukėmis, o kaitriuose tropikuose, su Adomo ir Ievos kostiumais...
Paskelbta: 2007.12.19