Dabarprisijungę:
156 252
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Snukerio čempionatas „Lithuanian Masters 2009“ jau šį savaitgalį.

Vasario 28 – Kovo 1d. įvyks angliškojo biliardo – snukerio (angl. Snooker) čempionatas „Lithuanian Masters 2009“, kuriame dalyvaus 24 dalyviai. Į šį turnyrą patenka 16 stipriausių Lietuvos žaidėjų pagal reitingą, 4-iems žaidėjams yra suteikiami pakvietimai (angl. Wild Card) už nuopelnus (paprastai tai buvę Lietuvos čempionatų nugalėtojai), bei 4 vietos – suteikiamos atrankinį turnyrą laimėjusiems žaidėjams. Čempionato pradžia – vasario 28d., šeštadienį, 10 val. Biliardo klube „Cue Club“, Vilniuje. Turnyre dalyvauja stipriausi Lietuvos žaidėjai, keturi žaidėjai iš Latvijos bei du žaidėjai iš kaimyninės Baltarusijos. Tai yra vienas prestižiškiausių snukerio čempionatų Lietuvoje, šiais metais vyksiantis net keturiuose biliardo klubuose, Vilniuje.

Snukeris – sparčiai populiarėjanti sporto šaka Lietuvoje, savo pobūdžiu dažnai lyginama su golfo žaidimu, kuri lavina strateginį, analitinį mąstymą bei susikaupimą. Verslo žmonėms – tai dar ir bendravimo būdas su partneriais.

Lietuvoje vyksta 5 čempionatai per metus, iš kurių net 3 yra atviri dalyviams iš užsienio. Čempionatai dalyviams suteikia galimybę pasitikrinti savo profesionalumą, o žiūrovams snukerio žaidimą pamatyti ne tik per „Eurosport“, bet ir gyvai.
Paskelbta: 2009.02.24