Dabarprisijungę:
258 342
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

„IŠJUNK ŠVIESĄ“ pristatys albumą „Geriausios dainos“.

Šį šeštadienį, vasario 28 d. geros muzikos klube „Brodvėjus“ įvyks kultinės Lietuvos grupės „Išjunk šviesą“ koncertas. Dvidešimt metų gyvuojanti grupė gros ne šiaip sau – vyrai pristatys garbingo jubiliejaus proga išleistą albumą „Geriausios dainos“. Grupės siela Valdas Burnys – Valdelis žada triukšmingą ir nenuobodų vakarą. „Duosim garo tiek, kad Valdovų rūmų vaiduokliai atlėks pažiūrėti, kas vyksta. Klubo svečius vaišinsime ne stikliukais ir ne stiklinaitėm, o „cielais“ kibirais. Muzikėlės dės ne tik „IŠJUNK ŠVIESĄ“, bet ir dar viena labai šauni grupė. Tai bus pirmas kartas grupės istorijoje, kai mus kas nors apšildo“,- intrigavo Valdelis.

Dvidešimt savo gyvavimo metų „IŠJUNK ŠVIESĄ“ stebino viešomis maldomis „baliams“, skandalingomis kalbomis ir dar skandalingesniais veiksmais scenoje. Kalbama, kad minėtų elementų albumo pristatyme taip pat bus. „Nežinau, kaip ten bus. Žiūrint kokį gėrimą pasirinks klubo svečiai: „Puolusių angelų kraujo“ ar „Pragaro šaltinio vandens“. Abu gėrimai veikia skirtingai, bet teigiamai. Kalbant apie grupės skandalingumą, galiu pasakyti tik tiek, jog skandalais gyvas nebūsi – atsineškite gerą nuotaiką.“, - ragino „IŠJUNK ŠVIESĄ“ lyderis Valdelis.

Geros muzikos klubas „Brodvėjus“ informuoja, kad labai geros grupės „IŠJUNK ŠVIESĄ“ labai geras albumas „Geriausios dainos“ bus pristatytas vasario 28 d. 21 val.
Paskelbta: 2009.02.23