Dabarprisijungę:
222 272
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

MTV Sandbox gali rasti visus Baltijos šalių vaizdo klipus!

Drąsioji MTV internetinė televizija „Sandbox“ nuo šiol tau suteikia galimybę ne tik kasdien pažiūrėti po naują, gerą laidą, bet ir leidžia laisvai disponuoti visais kada nors MTV eteryje pasirodžiusiais Lietuvos, Latvijos ir Estijos atlikėjų vaizdo klipais. Tokios Baltijos šalių klipų duomenų bazės neturi jokia kita internetinė televizija. Skubėk į http://sandbox.mtv.lt/ ir tūkstantį kartų peržiūrėk Kerli - „Walking On Air“ arba Happyendless - „Power Forever“. „Sandbox“ pažada, klipų sąrašas su laiku tik ilgės, taigi tu – mėgaukis, o youtube – tegu dreba iš baimės!

Nori pamatyti labiausiai drastiškus ir prieštaringų nuomonių sulaukusius Latvijos muzikos atlikėjų dainų klipus? O gal įdomu, kaip estų muzikos vaizdinė kūryba skiriasi nuo lietuviškosios? Tai galima pamatyti tik „Sandbox“ internetinėje televizijoje. Joks kitas portalas, netgi visagalis youtube, neturi tiek Baltijos šalių vaizdo klipų. MTV yra pasiruošęs patenkinti tavo smalsumą ir parodyti garsių, talentingų ir kūrybingų kaimyninių šalių muzikantų darbus.

Be abejo, visus klipus gali žiūrėti, kiek tik nori, gali juos kritikuoti, komentuoti, girti, talpinti savo tinklaraštyje, dalytis su draugais, klasiokais, grupiokais, giminaičiais ar kitais internetiniais bendraminčiais. Nuo šiol visi MTV „Sandbox“ internetinės televizijos žiūrovai visus klipus galės talpinti kur tik užsimanę ir kada tik užsimanę. Taip, tavo svajonės pildosi: vaizdo klipai, kurių nori tu yra visad tau po ranka, akyse ir ausyse.

Drąsioje televizijoje – drąsus klipai, su kuriais nuo dabar visi gali elgtis drąsiai.
Paskelbta: 2009.02.18