Dabarprisijungę:
200 286
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Konkursas! Laimėk bilietą į išskirtinį renginį kartu su Thomas Schwartz!

Kaip vadinasi naujausias Thomas Shwartz remiksas legendinei “Faithless” grupės vokalistei?

1. The night
2. Leche
3. Obsession

Teisingą atsakymą rasite žemiau. Radę atsakymą, siųskite jį bei savo vardą, pavardę ir anketos id adresu: info@ieskok.lt

Pakilios muzikos stiliaus mylėtojai, visi “Mens Factory” draugai – pradėkite ruoštis naujajai bangai! Vasario 27 dieną klubų sostinėje sutikite Italijos pažibą Thomas Schwartz.

2008 metų, “Beatport” muzikinių apdovanojimų nominantas geriausio pasaulyje progressive house kūrinio kategorijoje. Pretenduojantis kūrinys (Jupiter Calling) jau yra tapęs populiaraus Lenkijoje renginio “Tunnel Electrocity 2008” himnu. Tokių įrašų kaip “Love Will Set You Free”, “Falling Star” ir “Fate” kartu su Steve Edwards bei “Let Your Mind Go” su vokaliste Sheena prodiuseris. Dviejų prodiusavimo kompanijų “Starchaser” ir “The Clubbers Productions” bendrasavininkas. Šį unikalų diskžokėjų bei prodiuserį jau vasario pabaigoje bus galima sutikti Lietuvoje, “Mens Factory” klube.

Thomas Schwartz įrašų sėkmė daug nulemta bendradarbiavimo su kitu italų diskžokėjumi bei prodiuseriu Fausto Fanizza. Kartu suvienytos žinios bei patirtis davė tokius muzikinius garsus, kuriuos turi kievienas pasaulio diskžokėjus. T. Schwartz kūryba įtakota nuo 70-ųjų metų disko ir funk muzikos stilių iki, žinoma, new wave, psychedelic rock, house ir trance bei techno.

Besimokindamas ir gilindamasis į muzikos mokslus Thomas Schwartz dabar yra tarp stipriausių progressive house, electronica bei jo numylėto new wave muzikos stilių atstovų.

Pasiruošti sutikti šį elektroninės muzikos virtuozą padės atskiro pristatymo nereikalaujantis - Alex Virtual. Sutapimo ar lemties dėka tą pačią dieną švęsiantis savo gimtadienį diskžokėjus džiaugiasi galėsiantis pultu dalintis su šia planetos garsenybe.

Jau šio mėnesio pabaigoje prekyboje pasirodys naujas “Faithless” vokalistės Sudha solinis singlas “Leche”. Tai antras Sudha debiutinio albumo “Anti-frezze” solinis kūrinys, išleidžiamas singlo pavidalu. Tikimasi, jog “Leche” bus didžiausia ir sėkmingiausia 2009 metų naujiena. Prie prognozuojamos sėkmės prisidėjo į singlą įtraukti Way Out West, Mighty Mouse ir, žinoma, Thomas Schwartz remiksai.

Fantastiški ir ne tik pavadinimais kosminiai Thomas Schwartz kūriniai užlies “Mens Factory” vasario 27 dieną. Pasitikime jį šokių aikštelėje ir nenustokime judinti kojų.
Paskelbta: 2009.02.18