Dabarprisijungę:
70 112
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

„Pop Star Bar“ house muzikos himnus gyvai dainuos Rae.

Pernai pasaulis dainavo kartu su ja. Rae įdainuotas „Can't Stop" tapo house muzikos himnu daugelyje pasaulio vietų nuo Sanfrancisko iki Ibizos. Nepaprasto balso savininkė, įspūdingo grožio moteris – taip ją apibūdina užsienio žurnalai. Norint įsitikinti, kad jie nemeluoja, užtenka išgirsti jos dainą ar pamatyti nors vieną jos nuotrauką. Jau vasario 21 d., šeštadienį, Rae gyvai dainuos, o veliau ir sugros savo DJ setą vis dažniau užsienio žvaigždes kviečiančiame Kauno šokių muzikos ir kokteilių bare „Pop Star Bar“. Kartu su brite gros Lauris Lee iš RyRalio ir baro rezidentas Modaco. Trijų šokių aikštelių hitų balsas į Lietuvą pirmą kartą atvyksta pačiu laiku. Anot Rae atvežančių „Pop Star Bar“ atstovų: „Ji kyla taip sparčiai, kad po kelių mėnesių jos jau nebe prisikviestumėme“.

Legendinio BBC radijo didžėjaus Gilles Peterson numylėtinė, ilgakojė, mėlynakė šiandien labai populiari. Nors jos, kaip dainininkės karjera, vos keli metai – ji gali pasigirti tuo, ko galbūt kiti nepasiekia per visą dešimtmetį. Labiau į supermodelį nei į dainininkę panaši Rae žavi visus: žurnalistus, muzikantus ir paprastus gerbėjus.

Jos pasirodymų grafikas suplanuotas iki pat vasaros, o honoraras kyla ne mėnesiais, bet dienomis. Gražioji dainininkė yra Britanijoje populiarių renginių „Housexy“ ir „Defected In The House“ nuolatine viešnia ir Lietuvoje gerai žinomo klubo „Ministry Of Sound“ rezidentė.

„Seksualioji Rae mano ir mano draugų numylėtinė. Ji absoliutus hitas! Dainuoja nerealiai, groja – beprotiškai. Jos setuose skamba madingas house su electro ir funky prieskoniu. Jeigu nori įsimylėti Rae, būtinai paklausyk jos naujausią dainą - „Give me love“, - be perstojo dainininkę giria RyRalio DJs narys Lauris Lee.

Pas Rae viskas aukštyn kojom. Jau tapo įprasta, kad dainininkai, prodiuseriai tampa didžėjais, bet kad didžėjus taptu dainininku būna retai. Bet tik ne Rae. Didžėjauti ji pradėjo prieš dešimt metų, o savo pirmąją dainą išleido tik 2007-aisiais, tačiau už tai kokią – garsiojo Sandy Rivera prodiusuotą nuostabią „Get it back“. Bet tai buvo ne viskas, ką galėjo ši gražuolė.

Vos po kelių mėnesių nuo debiutinio leidinio ji kartu su to paties Sandy grupe „Kings of Tomorrow“ įrašė ir patį didžiausią savo hitą „Cant Stop“. Jau po pirmosios kūrinio perklausos dainą iš karto sutiko išleisti house muzikos meka vadinama „Defected Records“. Visų pamėgtas „Cant Stop“ vos per kelis mėnesius pateko į daugiau nei dešimt rinkinių, tarp kurių tokių atlikėjų kaip Harley & Muscle, Gilles Peterson, Hed Kandi kompiliacijos.

Praėjusių metų house muzikos himną įvertino ne tik daugelis garsių prodiuserių bei didžėjų, bet ir tūkstančiai gerbėjų visame pasaulyje. Aukščiausius balus dainai skyrė ir muzikos žurnalai „iDJ“, „Mixmag“. Beje, kaip tik šiuo metu Rae kartu su Sandy Rivera įrašinėja savo debiutinį albumą, kuris pasirodys dar šiais metais.

„Ateik, pamatyk Rae, išgirsk, dainuok kartu ir daugiau niekada jos nepamirši“, - viską užbaigia ryškiai protą dėl britės pametęs Lauris Lee.
Paskelbta: 2009.02.17