Dabarprisijungę:
22 32
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Valentino dieną - neeilinės staigmenos mylimiesiems!

„Nenumaldomai artėjančią ir karšta meile alsuojančią šv. Valentino dieną savo mylimuosius apdovanokite nepamirštamomis akimirkomis", - taip pasaulinę meilės dieną pasitikti kviečia „Renginių klubas". Išskirtines pramogas ir renginius organizuojanti kompanija šia proga siūlo savo mylimiausiems ir artimiausiems žmonėms padovanoti neeilinę staigmeną, kurią lydės jaukus, romantiškas, neišdildomų įspūdžių kupinas vakaras ar net gi aistringa naktis. Mylimieji ir mylintieji turės puikią progą pasirinkti iš keleto intriguojančių pasiūlymų. Beje, jie puikiai tinka tiems, kurių meilė gyvuoja per atstumą. Įsimintinas susitikimas ar tiesiog netikėta dovanėlė į namus apdovanos šiltomis emocijomis ir tikrai sutvirtins poros santykius.

„Renginių klubas" Jūsų mylimiausiems žmonėms surengs nepamirštamą staigmeną ar pasiūlys leistis į intriguojančią kelionę meilės labirintais.

Šv. Valentino dienos kostiumu vilkintis žavus Amūras ar meilės dienos suknele pasidabinusi Afroditė pasveikins Jūsų mylimąjį pačioje netikėčiausioje vietoje - namuose, biure, universitete ar net sporto klube.

„Karštas" atvirukas, nedrąsus meilės prisipažinimas, paslaptingas kvietimas dalintis Valentino dienos akimirkomis drauge, puokštė mėgstamų gėlių ir miela dovanėlė - šios mažos smulkmenos šventę pavers jaukia ir nepamirštama.

Kaina: 149 Lt (į kainą įeina: teatralizuotas Amūro arba Afroditės pasveikinimas, putojančio vyno butelis, saldainių dėžutė, atvirukas su pasveikinimu).

Paslaptingasis Amūro įteiktas kvietimas pasiruošti šv. Valentino dienos vakarui jūsų mylimuosius įkvėps netikėtiems iššūkiams ir intrigoms.
Valentino vardu pasirašytą, jausmų kupiną meilės laišką papildys originalus vakaro scenarijus, kuris padės pamiršti rūpesčius ir pasinerti į meilės dienos teikiamus malonumus. Vakaro finalas persikels į meilės žieduose ir šventinio šampano pursluose skęndintį "Avenue" restoraną. Jaukioje aplinkoje pasimėgausite gurmaniška šv. Valentino dienos vakriene prisotinta šiltų jausmų, draugystės, pagardinta aistra ir persmelkta visų laikų populiariausiomis meilės dainomis kartu su DJ. Ausis glostantys muzikos garsai, nuo maisto apsąlusi širdis ir kaistanti atmosfera įtrauks Jus į karštą meilės ir šokio sūkurį.

Kaina: 80 Lt (į kainą įeina: romantiška trijų patiekalų vakarienė prabangiame restorane su DJ muzikine programa).

Įspūdingos dienos - įspūdinga naktis. Tokiu šūkiu vadovaujasi ir originalias šv. Valentino dienos staigmenas rengiantis „Renginių klubas", tad romantišką muzikos garsų kupiną vakarienę kompanija Jums siūlo tęsti viešbučio kambaryje, kuriame mylinčių ir mylimų lauks žiedlapių jūra, žvakių šviesos glostoma kvapni vonia. Jūsų rytą pasveikins sotūs pusryčiai su mylimuoju ir tuzinas nuostabiausių šv. Valentino dienos prisiminimų.

Kaina: nuo 190Lt (į kainą įeina: nakvynė jaukiuose specialiai ta proga papuoštuose apartamentuose, aromatinė vonia, žiedlapiai, žvakės kambaryje, putojantis vynas, saldžios staigmenos, pusryčiai, kava)

Papildomi pasiūlymai:

• Maloni staigmena ir Romantiškas vakaras 2 asm. (219Lt)
• Romantiškas vakaras ir Meilės naktis 2 asm. (259Lt)
• Viskas kartu 2 asm. (409Lt)

P.s. Amūras ir Afroditė yra įsitikinę, kad tik viskas kartu Jūsų mylimuosius pakylės į euforiją ir privers meilės dienos nepamiršti visus metus.

Būtina išankstinė rezervacija iki vasario 12 dienos: tel. 8 - 605 02 586 arba el.paštu: info@renginiuklubas.lt
Daugiau informacijos apie pasiūlymus: www.renginiuklubas.lt
Paskelbta: 2009.01.28