Dabarprisijungę:
206 272
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

„Išjunk šviesą“ rinktinių dainų albumas „Geriausios dainos“.

2009 metų sausio 15 dieną išleistas naujas rinktinis „Išjunk šviesą“ albumas "Geriausios dainos". Jame sudėta septyniolika populiariausių dainų iš anksčiau išleistų grupės studijinių albumų „Dėjom", "Linksmoji karuselė", "Mes šiandien geriam", "Nusirenk". Senų gerų dainų albumas išleidžiamas 20 –tojo grupės jubiliejaus proga. „Skiriu šį albumą visiems seniems savo fanams, o taip pat naujai įstojusiems į jų gretas. Visiems žmonėms ir žvėrims, kurie įkvėpė mane parašyti tiek daug „prikolnų“ dainų. Paskutinė, bet bene pati svarbiausia dedikacija Lietuvos Respublikos Seimui už padidintus autorinius mokesčius – politikų „baliukuose“ negrosiu“, - pasisakė „Išjunk šviesą“ lyderis Valdas Burnys – Valdelis.

Neatsitiktinai albumo viršelyje vaizduojama baro iškaba. Alkoroką propaguojanti grupė niekada neslėpė, kad mėgsta linksminti kitus ir linksmintis patys.

„Buvo laikai, kai gyvenimo prioritetai buvo sudėlioti taip, kad be vakarėlių ir alkoholio išgyventi buvo beveik neįmanoma. Kartais „užsigrodavome“ taip, kad koncerto honorarą mielai iškeisdavome į dėžę svaigalų. O keisčiausia, jog visai dėl to nesigrauždavome. Kokia ten savigrauža, kai pilnas klubas linksmos kompanijos? Tada pinigai visai nerūpėjo“,- prisiminimais dalinosi Valdelis

Albume „Geriausios dainos“ sudėti tokie hitai, kaip „Miško pasaka“, „Mes šiandien geriam“, „Varlė“, „Nusirenk“, „Žiurkės“, „Pravalas“ ir daugelis kitų gerai žinomų grupės kūrinių. Informacinėje disko knygelėje galima rasti ne tik dainų sąrašą, bet ir keletą istorijų kaip „gimė“ dainos.

„Kai tik pradėjau groti kapeloje “Žvangulis”, po dviejų savaičių repeticijų, ruošiausi į koncertą. Mėgstamiausia mano grupė tuo metu buvo „AC/DC“. Koncerto dieną ankstų rytą pramigau, mobiliųjų telefonų dar nebuvo, todėl niekas manęs nepažadino. Iki išvykimo į koncertą buvo likusios vos 10 minučių, o man reikėjo įveikti 2 km atstumą su sunkiu akordeonu ir trumpinant kelią bėgti per miškelį takeliu, kuris buvo pažliugęs nuo lietaus.(tęsinys albume)“, - kaip buvo sukurta „Miško pasaka“ atskleidė „Išjunk šviesą“ dainų autorius Valdas Burnys – Valdelis.
Paskelbta: 2009.01.15