Dabarprisijungę:
186 248
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

JUOZAS ERLICKAS išleido albumą „Ant visų kelių“.

Paskutinėmis praeitų metų dienomis prekybos pasirodė populiaraus rašytojo bei dainininko Juozo Erlicko naujausias albumas „Ant visų kelių“. Gyvu Lietuvos klasiku vadinamas menininkas išleido jau penktąjį savo sukurtų ir atliekamų dainų diską. Pasak atlikėjo, tai - žinutė žmonijai. „Šia kompaktine plokštele siunčiu žmonijai žinią apie krizės pabaigą ir pasaulio pabaigos pradžią. Būtent todėl, klausantis mano dainų, jums nebūtina susiveržti diržus.“- ironizavo autorius.

Leidybos įmonės „Bomba Records“ išleistame albume, kaip vienoje iš dainų išsireiškė pats autorius, „subliautos“ keturiolika dainuojamosios poezijos dainų. Saviironija garsėjantis lyrikas čia, kaip ir galima tikėtis iš Juozo Erlicko, verčia į pasaulį pažvelgti kitu kampu. „Įsivaizduoju, kad dainuoju“, „Boba ir kiti reiškiniai“, „Žmogelis, panašus į nieką“, „Naujų laikų isterija“ - tai tik keletas dainų pavadinimų, kurie įvardija albumo turinį tiksliau nei bet kokie muzikiniai apibūdinimai.

„Valgykite sočiai, riebiai ir saldžiai. Antraip tik susinervinsite ir nieko nesuprasite. Jei ir valgydami nesuprasite, išgerkite. Jei ir tai nepadės, vadinas, šis diskas ne Jums. Padovanokite jį savo priešui.“, - rimtu veidu linkėjo Juozas Erlickas.

Primename, kad autorius pirmąjį autorinių dainų albumą „Juodas vienas“ išleido dar 1997 metais. Po šešių metų pertraukos rašytojas sugrįžo su albumu „Pauzė“. Vėliau sekė „Lėkit baltieji" (2004) ir „Rytoj būsiu geras“ (2006).
Paskelbta: 2009.01.09