Dabarprisijungę:
192 282
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Pirmasis 2009 m. „MTV THE BLOCK“ - su DJ SHKED (Ukraina) ir Mamania (G&G).

Jau 2009-ųjų metų sausio 10 dieną Vilniaus stilingiausiame naktiniame klube „Gravity“ nugriaudės klubinėtojų jau seniai pamėgto vakarėlių ciklo „MTV The Block“ renginys. Vakarėlio metu gros pirmąjį kartą Lietuvoje viešintis DJ SHKED iš Ukrainos ir Lietuvos Dj Mamania (G&G). Ukrainos muzikos padangėje DJ Shked jau žinomas nuo 2003- ųjų metų. Savo karjerą muzikantas pradėjo grodamas alternatyvią bei išskirtinai progresyvią muziką. DJ Shked taip pat žinomas kaip DJ „Scratch“, leidžiantis bei vadovaujantis keletui repo grupių iš Kijevo, tokių kaip: „Zelenye Kashtany”, „Paniker”, „Bez Kordoniv 3 in 2000”. Nuo 2007 m. DJ Shked dirba su garsia Rusijos R&B dainininke Bianca.

2004-aisiais DJ Shked išleistas „funky“ miksas „Most wanted b-boy breaks“ sulaukė didžiulio pasisekimo visoje Europoje ir Rusijoje. DJ Shked vertinamas kaip vienas geriausių Ukrainoje bei Rusijoje dirbančių DJ. Atlikėjas atidarė DJ mokyklą ir įrašų studiją „Valtax“. DJ Shked išgarsino daug Ukrainos populiarių hip hop DJ, tokių kaip: Juicy M, Pahatam and Speedy.

DJ Shked „Scratch Master Ukraine 2003” užėmė 2-ąją, o 2004 m., tame pačiame čempionate jis laimėjo 1-ąją vietą. DJ Shked net keturis metus iš eilės išrinktas geriausiu R&B bei hip hop DJ Ukrainos „Nightlife Awards“. DJ Shked bendradarbiavo su žinomais pasaulyje DJ: DJ Juicy M, Karaty, DJ York, MC B bei MC Shayon.

„Žinau, kad „MTV The Block“ vakarėliai sėkmingai vyksta jau antruosius metus iš eilės. Džiaugiuosi, kad man tenka garbė pirma kartą atvykus į Lietuvą iškart stoti prie „The Block“ pulto ir pirmąjį naujų metų ciklo vakarėlį padaryti vienu įspūdingiausių. Nemanau, kad klubinėtojai bus pavargę po švenčių maratono. Atvirkščiai, esu įsitikinęs, kad geros muzikos ir linksmybių tikriems vakarėlių liūtams yra niekad negana“, – kalbėjo DJ Shked.

Sausio 10 d. MTV tavęs jau šešioliktą kartą lauks Vilniaus klube „Gravity“, kur per šventes priaugtus kilogramus nukratyti visiems padės MTV „The Block“ su DJ Shked ir Mamania.
Paskelbta: 2009.01.06