Dabarprisijungę:
228 312
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Panevėžio klubinėtojai atsisveikina su rudeniu...

Panevėžys, kad ir penktas pagal dydį miestas Lietuvoje, bet savo elektroninės kultūros puoselėjimu stengiasi neatsilikti nuo didžiųjų Lietuvos miestų. Atėjus niūriam rudeniui ir atšalus orams, šiuolaikinis jaunimas renkasi jaukesnę aplinką ir kitokį laisvalaikio praleidimo būdą. Šis ruduo buvo ypatingai karštas Panevėžio elektroninės šokių muzikos gyvenime. Rugsėjo mėnesį į Panevėžį buvo atvykęs vienas sparčiausiai pasaulyje kylančių klubinės kultūros žvaigždžių Guy J (Bedrock) ir panevėžiečiams bei miesto svečiams pristatė savo naująjį albumą „Esperanza“. Spalio mėnesį rudens karščiu alsavo „Vip Martini club“, kuriame įvyko du įspūdingi vakarėliai – „Celebrate music“ ir „Trylika kryžių“, kuriuos aplankė virš 1500 žmonių. Tai rodo, kad ir mes nemiegame, organizuojame, grojame, pykstamės, taikomės, draugaujam, džiaugiamės gerais rezultatais ir visaip kitaip bandome tai pajausti ir išgyventi.

Lapkritis buvo kiek ramesnis, bet jo pabaiga tikrai bus labai triukšminga. Į 2008 metų rudens sezono užbaigimo fiestą į Panevėžį atvyksta Klaipėdos klubo Global pažiba DJ MINDAUGĖLIS (be free). Šis unikalus ir puikiai visiems žinomas klaipėdietis yra laukiamas visuose Lietuvos klubuose, šį kartą į Panevėžio klubinę kultūrą visų Lietuvos šokių muzikos gerbėjų ypatingai vertinamas atlikėjas įneš tik pačias geriausias emocijas, pačius šilčiausius muzikos skambesius, bei pačią geriausią nuotaiką. Dj Mindaugėlis tikrai žino kur atvažiuoja, tikrai žino kokia publika jį čia pasitiks ir kokia atmosfera vyraus vakaro metu, kadangi Panevėžyje apsilanko kasmet ir kaskart nustebina savo gerbėjus. Pasak organizatorių – „vakaras su Dj Mindaugėliu nusimato labai audringas!“.

Lapkričio 21 d. vakarą Panevėžio bare – klube „Imperio“ Dj Mindaugėlis antrojo aukšto pultu dalinsis su „Controlled body movements“ komandos panevėžiečiams gerai pažįstamais dj‘ais Pogemi ir Press.

Pirmasis „Imperio“ aukštas nenusileis antrajam ir vilios publiką mėgstančią house, disco, disco house, funky house, soulful house melodingas bei užvedančias kompiliacijas. „Mes norime, kad kiekvienas vakaro lankytojas rastų save.... „ – sufleravo organizatoriai. Tuo pasirūpinti organizatoriai vakaro metu patikėjo Lietuvoje jau seniai klubinės kultūros mylėtojams puikiai žinomam atlikėjui DJ Mikui. Jo pasirodymai Lietuvos bei Latvijos klubų, ir ypač Vilniaus centre įsikūrusių „Helios“ bei „Posh“ klubų lankytojams, visada suteikia tik pačius geriausius pojūčius. Kuriant nuotaikingą vakaro atmosferą Dj Mikui talkins Panevėžio klubinės kultūros senbuvis funky house atstovas Dj Dee.

Nenuvaldomai artėja penktadienis ir rudens sezono užbaigimo fiesta su puikiais atlikėjais, visi ruošiamės siautulingai atsisveikinti su rudeniu ir pasitikti šaltąją žiemą, bet, pasak organizatorių, – „ žiema yra gerai, žiemą būna Kalėdos...“. O Kalėdos šiais metais Panevėžio klubinėtojams nusimato tikrai dosnios ir kupinos siurprizų.
Paskelbta: 2008.11.20