Dabarprisijungę:
200 266
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

„Global“ klube – Helovinas be krizės ir moliūgų.

Spalio 31-ąją Klaipėdos klube „Global“ vyks tradiciškai įspūdingas Helovino karnavalas, kurio dalyviai tąvakar turės proga atsisveikinti su įprastu įvaizdžiu bei kasdieniais rūpesčiais. „Mus ištikusi krizė yra labiau psichologinė, nei ekonominė ir, manau, kad jai teikiame per daug reikšmės. Šokių muzika padeda tai pamiršti. Įrodymas – šį penktadienį“, – intriguoja vienas iš vakaro atlikėjų Ignas, kuris pultą dalysis su rezidentu Mindaugėliu. Klubas „Global“ kviečia klaipėdiečius ir miesto svečius į vieną spalvingiausių metų vakarėlių, kuris triukšmingumu ir šypsenų gausa gali varžytis su kitais ypač didelio susidomėjimo sulaukiančiais renginiais – Naujųjų metų sutiktuvėmis, Valentino diena žiemą bei DJ Mindaugėlio gimtadieniu vasarą.

Daug keliaujantis Kauno klubo „Exit“ bei Vilniaus „Pacha“ rezidentas Ignas į Klaipėdą buvo atvykęs seniai, todėl šios viešnagės metu ketina ne tik pagroti, bet ir surengti kelių dienų atostogas pajūryje.

„Esu retas svečias uostamiestyje, todėl jaudinuosi ir jau kurį laiką galvoju, ką grosiu. Tiesa, tokiais atvejais dažnai būna, kad atvykęs į klubą supranti, jog viskas yra taip momentiška. Tuomet planai pasikeičia, ir sugroji tai, ko pats nesitikėjai“, – šypsojosi muzikantas.

Ignas turi savų pageidavimų „heloviniškai“ atmosferai, kuria šį vakarą specialiai pasirūpina visi renginių organizatoriai. „Nuo pat vaikystės bijau Kriugerio ir visokių baisuoklių. Ir šiaip, prisipažinsiu, esu jautrus kraujui, – vardijo didžėjas. – Tad smagiau būtų, jei „Global“ klubą penktadienį užimtų fėjos smailianosiais batukais, nei kokie kraujuoti velniai!“

Klubo atmosfera proginį vakarą svečio neturėtų nuvilti, mat Helovino nuotaiką jo salėse pirmąkart paskleis žinomas scenografas Artūras Šimonis, rūpinęsis daugybės spektaklių bei renginių scenovaizdžiu ir sugebantis naujai pažvelgti į daugelį įprastų dalykų.

Nors Helovino vakarėliai į Lietuvą atkeliavo palyginti neseniai, dailininkas pastebi, kad sunkiai jų metu išvengiama moliūgų estetika publikai jau spėjo pabosti. Tad šįsyk bus einama kitokiu keliu.

„Pagrindine idėja taptų mumyse slypintys ir dažnai mums trukdantys demonai – baimės ir stereotipai, kuriuos atskleidžiant, būtų įmanoma nuo jų kad ir trumpam išsilaivinti, – savo sumanymą nupasakojo scenografas. – Žinoma, nestokosiu ir paslėptos ironijos šiai šventei. Ir, manau, neišvengsiu jai būdingo mistikos dvelksmo.“

Kaip įprasta per „Global“ karnavalą, klubinėtojai, kurie skubėdami į vakarėlį sukrės sutiktus kaimynus ar praeivius įspūdingu grimu bei apranga, į renginį pateks nemokamai.

Mažojoje klubo salėje penktadienį šeimininkaus Blackie ir Small Town Boy, kurie kitą vakarą kviečia jus ir į Helovino afterparty.
Paskelbta: 2008.10.30