Dabarprisijungę:
28 86
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Klaipėdiečių „Deep Frequency“ penktasis gimtadienis – draugų kompanijoje!

Šeštadienį, spalio 18-ąją, uostamiesčio klube „Global“ netruks linksmo šurmulio, nuoširdžių sveikinimų ir geros nuotaikos – klaipėdiečių didžėjų, muzikos kūrėjų bei vakarėlių organizatorių komanda „Deep Frequency“ kviečia visus draugus kartu atšvęsti savo penkerių metų veiklos sukakties. Į „Deep Frequency“ narių Sat, Yakoff ir Uncle Roll rengiamą šventę atskuba visas pulkas didžėjų, kurie klubo lankytojus vaišins pačia skaniausia muzika. Be vakarėlio šeimininkų, prie pulto stos Few Nolder, Ray Calman, Manchini, Pogemi & Press, Tag & Tru, St. Stereo & Aout6 bei Blackie. Anot Yakoff, vakarėlio dalyviai, grosiantys „back-to-back“ principu, bus paskirstyti pačiais netikėčiausiais duetais, tad klubo lankytojai gali tikėtis spalvingos garsų terapijos.

Prie šios spalvingos kompanijos prisideda ir vaizdo instaliacijų meistras Arnas Pal, kuris lankytojų akis stebins įspūdingais vaizdais. „Daugelis vakaro atlikėjų jų palaikė mus nuo pat komandos susikūrimo, esame dėkingi jiems už pagalbą“, – šypsojosi Sat. „Deep Frequency“ savo ruožtu pasirūpins visais šventės atributais, taip pat – ir proginiu tortu.

Prieš nepilną dešimtmetį du vaikystės draugai Sat ir Yakoff išmoko didžėjavimo paslapčių ir pradėjo organizuoti vakarėlius, į kuriuos linksmintis kvietė bendraminčius. Nūdien „Deep Frequency“ komandą puikiai pažįsta ne tik klaipėdiečiai, bet ir kitų Lietuvos miestų vakarėlių lankytojai.

„Deep Frequency“ renginiuose svečiavosi visas pulkas talentingų ir garsių didžėjų bei prodiuserių. Luke Dzierzek, Oliver Klein, Add2basket, Jimmy Van M, Chloe Harris, Robert Babicz – tik nedaugelis iš ilgo sąrašo pulto meistrų, kuriuos į Lietuvą buvo pasikvietusi ši komanda. Praėjusį pavasarį vaikinai drauge su kolegomis surengė vakarėlį Šiaulių „Elnio“ fabrike, kuriame grojo garsusis izraelietis Shlomi Aber. Šio renginio pelnas buvo paaukotas vaikų namams.

Kelerius metus didžėjai organizavo klaipėdiečių labai pamėgtą renginių ciklą „Music colours“ klube „Global“, rengė vakarėlius fabrikuose, paplūdimiuose, požeminėse automobilių stovėjimo aikštelėse ir kitose netradicinėse vietose.

Viskas prasidėjo nuo Sat ir Yakoff renginių mokyklose, mažuose Lietuvos miesteliuose ir pasilinksminimų undergrounde. Laikui bėgant, brendo šalies klubinė kultūra, o drauge vystėsi ir klaipėdiečių komandos veikla. „2003-ųjų vakarėlį legendiniame klube „Prieplauka“ prisimenu kaip oficialią „Deep Frequency“ pradžią“, – sakė komandos įkūrėjas Sat.

2005-aisiais prie dueto prisijungė klaipėdietis Uncle Roll. „Tada nemokėjau groti, bet turėjau daug muzikos ir dar daugiau meilės jai. Kolega Sat padėjo man perprasti visas didžėjavimo subtilybes. Vėliau mes pasinėrėme į renginių organizavimo virtuvę, kartu siekėme pateikti miesto klubinėtojams ką nors nauja ir suburti ištikimą kokybiškos šokių muzikos mėgėjų auditoriją“, – pasakojo Uncle Roll.

Vaikinai nuolat semiasi naujų idėjų ir niekada nestovi vietoje. Jų veikla aprėpia daug: nuo šviesių house garsų iki tamsaus tech skambesio, nuo savos kūrybos iki laidų internetinėse radijo stotyse. „Kad ir ką darytume, siekiame kokybės, įvairovės ir džiaugiamės, kai mus palaiko bei įvertina“, – teigė Uncle Roll, šeimininkaujantis laidoje „Craft knot“, kurią transliuoja internetinė radijo stotis „Proton radio“. „Džiaugiuosi, kad pavyko sukurti nuolat stiprėjančią komandą, kurią vienija muzika“, – sakė Sat.

Viskas, ką jums reikia padaryti šį šeštadienį – ateiti į klubą „Global“, kuriame jūsų laukia linksmoji „Deep Frequency“ komandos penkerių metų gimtadienio fiesta, kupina staigmenų ir geriausios šokių muzikos.
Paskelbta: 2008.10.14