Dabarprisijungę:
222 202
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Ilgiausia ir smagiausia kelionė į EMA‘s Liverpulyje!

Didžiausiems muzikos gerbėjams šiais metais parengta staigmena: „FANWALK“. Norintys pamatyti European Music Awards 2008 savo akimis turi būti pasirengę drauge su šimtu kitų melomanų iš visos Europos įveikti netrumpą kelią iš Londono į Liverpulį. 400 kilometrų per 9 dienas, nuotykiai ir vakarėliai bekeliaujant, galiausiai – labiausiai laukiami muzikiniai apdovanojimai, koncertas ir VIP įėjimas į renginio užkulisius Liverpulyje. Lietuva deleguos į „FANWALK“ deleguos du laiminguosius, kuriems visų pirma teks praeiti atranką bei įrodyti kompetentingai komisijai, kad būtent jie yra verti patirti visus šios muzikinės kelionės malonumus.

Norintys išbandyti sėkmę visų pirma turi registruotis www.fanwalk.tv, o spalio 10 d. 11:00 val. ateiti į Gedimino 9 vyksiančią atranką. Pretendentai turės įvykdyti tris užduotis ir įtikinti komisiją, sudarytą iš karščiausios lietuviškos grupės „Happyendless“ daininikų, MTV ir TELE 2 serialo herojų, kad tai jie yra vieninteliai, verti pamatyt EMA‘s Liverpulyje gyvai.

Laimėtojai bus paskelbti tą patį spalio 10 d. vakarą, 21:00 val. klube „L‘Amour“ vyksiančio TABAMI All Stars, Manto, Baibos, Žilvino („Flamingo“) pasirodymų metu. Koncerto programoje skambės naujos ir netikėtos U2, Radiohead, The Killers, Madonna, M.I.A., Mika, Scissor Sisters ir Lenny Kravitz populiariausių dainų versijos.

Kad ir kokią gerą garso sistemą turėtumei namie, ji vis tiek neatstos gyvo EMA‘s koncerto. Kelkis nuo sofos, pasiruošk prakalbą, pasikviesk palaikymo komandą ir spalio 10 d. 11:00 val. ateik į Gedimino 9, o vakare – į kiečiausią savaitgalio vakarėlį „L‘Amour“.

Praėjusiais metais MTV EMA apdovanojimai vyko Miunchene, juos vedė kontroversiškasis, neseniai Lietuvoje koncertavęs reperis Snoop Dogg, o šiais metais muzikinis renginys keliasi į D. Britaniją, kur juos interaktyviai ves garsiausias pasaulio bloggeris – Perez Hilton.

2008 m. MTV Europos Muzikos Apdovanojimai įvyks lapkričio 6 d. ir bus tiesiogiai transliuojami iš Liverpulio Echo arenos, juos, žinoma, bus galima gyvai pamatyti per Lietuvos MTV.
Paskelbta: 2008.09.29