Dabarprisijungę:
134 168
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Didžioji “Imperio” naktis su GUY J(Bedrock).

Controlled Body Movements (CBM) komanda klube “Imperio” skelbia naujojo elektroninės šokių muzikos sezono atidarymą. Atsinaujinęs, renovuotas ir išsiplėtęs erdves klubas „Imperio“ duris atveria jau rugsėjo 26 d. ir visus muzikos bei pašėlusių vakarėlių mylėtojus kviečia būtinai apsilankyti įspūdingame naujojo sezono starto vakarėlyje su pasaulinio garso žvaigžde – Guy J. „CBM“ komanda šį kartą pasistengė tikrai iš peties, „Startui pasiruošta!“ – teigė Paulius Šileika, organizacijos „CBM“ projektų vadovas. Naujojo sezono atidarymo vakarėlio metu prie Dj pulto stos šiuo metu sparčiausiai kylanti ir bene labiausiai žinovų liaupsinama pasaulinė elektroninės šokių muzikos žvaigždė – izraelietis Guy J. Guy J vardas ant vinilo pirmą kartą pasirodė vos 2006 metais, o jau pernai jo vardu savo leidžiamas plokšteles margino tokie garsūs vardai, kaip "Azuli", "Dogtown", "Turbo", "Bedrock" ir "Manual Music" leidybos kompanijos. Šiandien Guy J taip pat yra ir laidos "Ear Orgy" šeimininkas, kurią kas antrą penktadienį transliuoja internetinė radijo stotis "Proton Radio" visam pasauliui. Ką tik dienos šviesą išvydęs naujausias Guy J albumas "Esperanza" žinovų savo gilumu iškart yra lyginamas netgi su neregėto populiarumo sulaukusių Nathan Fake "Drowning in the Sea of Love", ir apskritai su "Borded Community", ar net "Kompakt" skambesiu.

Naujojo sezono atidarymo pašėlusio vakarėlio metu prie GUY J prisijungs vienas iš Panevėžio mieste labiausiai laukiamų disžokėjų – klaipėdietis Uncle Roll, vienos populiariausių ne tik pajūryje, bet ir visoje Lietuvoje, disžokėjų komandos „Deep Frequency“ narys. Uncle Roll savo originaliais ir užvedančiais setais jau seniai yra pakerėjęs smagiai pasišokti mėgstančią Panevėžio publiką.

Puikiai visiems Panevėžyje žinomi dj Pogemi ir dj Press, klubo “Imperio” rezidentai ir pagrindinės “CBM” komandos vairalazdės, ruošia išskirtinius bei originalius savo setus specialiai šiam renginiui. Po vasaros pailsėję dj Pogemi ir dj Press žada nustebinti visus susirinkusius nauju skambesiu.

Pasak organizacijos „CBM“ projektų vadovo Pauliaus Šileikos, – „antru aukštu jau neapsiribosime, – okupuojame ir pirmąjį!”. Pirmajame klubo „Imperio“ aukšte nuotaikingų vakarėlių mėgėjai turės galimybę atsipūsti ir mėgautis ramesne chill, minimal bei house muzika, kurią jiems generuos „CBM“ komandos disžokėjai Bodymap ir Plato. Naujojo elektroninės šokių muzikos sezono atidarymo vakarėlio metu apsilankiusiems klube „Imperio“ taip pat bus padovanota išskirtinė galimybė išgirsti gyvą, naujai į dienos šviesą išlindusio dueto ZLo & Sraunus, pasirodymą.

Controlled Body Movements komanda žada ir ateityje džiuginti Panevėžio, ir ne tik, šokių muzikos mylėtojus, pristatydama ne vieną gerai žinomą elektroninės-klubinės kultūros vardą tiek Lietuvoje, tiek ir plačiame pasaulyje. Pasak organizacijos „CBM“ projektų vadovo Pauliaus Šileikos, – „Controlled Body Movements“ komandos devizas – nenutrūkstamas progresas, siekiant absoliučios kokybės klubinėje kultūroje bei elektroninėje šokių muzikoje, kuri stebintų bei džiugintų visus siautulingų vakarėlių mėgėjus.“. Todėl visi panevėžiečiai, o taip pat miesto svečiai, bei kitų miestų gyventojai yra kviečiami į įspūdingą ir seniai visų laukiamą naujojo elektroninės šokių muzikos sezono atidarymo vakarėlį klube „Imperio“ jau rugsėjo 26 d.
Paskelbta: 2008.09.25