Dabarprisijungę:
282 328
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Ieskok.lt Diamond Meeting!

Rugsėjo 20 dieną (šeštadienį) į jaukios aplinkos ir atpalaiduojančios atmosferos klubą “Mens Factory” (Ševčenkos g. 16, Vilnius), kuris jau ilgą laiką suteikia artumo, bei nevaržomos atmosferos jausmą, šėlti kviečia vienas seniausių ir didžiausių Lietuvos pažinčių portalų – Ieskok.lt. Pašėlęs gyvenimo ritmas bei nuovargio svaigulys primenantys penkių dienų maratoninį bėgimą daugelio mūsų kasdienybė. Taip gyvendami susiliejame su aplinka ir dažniausiai pamirštame arčiausiai mūsų esančius ir vis dažniau bendraujame virtualioje erdvėje - Ieskok.lt.

Socialiai atsakingas portalas Ieskok.lt siekdamas skatinti “gyvą” savo esamų bei būsimų narių bendravimą inicijavo analogų neturinčią renginių seriją, kurios pirmas renginys įvyko birželio 28 d. bei pritraukė virš 600 įvairaus amžiaus lankytojų, tęsia savo misiją.

“Mes esame draugiški ir netaikome jokių apribojimų tiems, kas nori atsipalaiduoti, susitikti su senai matytais draugais, gyvai pabendrauti su portalo simpatijomis, ar užmezgti ilgalaikius santykius”, - sakė portalo projektų vadovė Jovita Butkutė.

Jau antrą kartą Lietuvoje renginio organizatoriai kartu su portalu Apyrankes.lt pristato novatorišką pažinties užmezgimo būdą. Visiems renginio dalyviams bus išdalintos spalvotos apyrankės. Kiekvienas pasirinkęs norimą spalvą nuspręs savo vakarėlio eigą. Žalia spalva simbolizuos ketinimus susipažinti, bei bus pažymėta „susipažinčiau su tavimi”, raudona spalva simbolizuos uždarumą ir pažymėta “šiandien pabūsiu viena(-as)”, o mėgstantiems nuotykius ir švelnius masažus pasiūlysime rožinę apyrankių spalvą.

“Išbandėme šią puikią idėją pirmajame renginyje ir ji pasiteisino! Po renginio sulaukėme daug teigiamų atsiliepimų ir buvome maloniai nustebinti tokiu gausiu porelių skaičiumi, kurie užmezgė romantiškus santykius mūsų pagalba”, - tęsė Jovita Butkutė.

Atsinaujinęs ir įrengęs vieną geriausių garso sistemų Lietuvoje naktinis klubas “Mens Factory” šiame renginyje žada nustebinti lankytojus papildomomis staigmenomis.

Renginio pagrindinis svečias – Alex Virtual. Jo miksus girdime didžiausiose radijo stotyse visoje Lietuvoje, jis aktyviai dalyvauja Lietuvos ir vakarų šokių muzikos pasaulyje jau beveik dešimt metų, jis apšildė daugiatūkstantines auditorijas koncertuose bei šokdino 8 000 elektroninės šokių ir gyvos muzikos mėgėjus renginyje kartu su pasaulinio garso agentūra “Ministry of Sound” Siemens arenoje. Jis prisidėjo prie klubinės kultūros Lietuvoje formavimo ir vystymo - šis patyręs diskžokėjus rūpinsis pagrindine vakaro muzikine dalimi. Ieskok.lt susitikime išgirsime ir jaunos, bet labai ambicingos komandos “SoundScapes” atstovą – Slim, pasižyminčiu melodingu ir pozityviu muzikinės selekcijos skambesiu.

Ieskok.lt sutiko apmokėti 50% bilieto kainos visiems bendruomenės nariams. Nori sužinoti, kaip gauti šį deimantinį bilietą? Registruokis portale ir lauk specialaus pranešimo iki rugsėjo 20 d. Taip paprasta susipažinti ir maloniai praleisti laiką dar niekada nebuvo!

Pasimatymo vieta – klubas “Mens Factory, Ševčenkos g. 16, Vilnius, rugsėjo 20 d. (šeštadienį);

"Ieskok.lt Diamond Meeting" kartu su Alex Virtual (Mixmasters) ir Slim (SoundScapes).

Bilietų kaina: 30 Lt, su skrajute – 20.


Klubas pasilieka teisę neįleisti į renginį nepageidaujamų asmenų be paaiškinimo.
Paskelbta: 2008.09.15