Dabarprisijungę:
208 284
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

„Global“ klubo šokių aikštelėje girdėsis - Wowavyva!

Šį šeštadienį uostamiesčio klubas „Global“, kviečia visus nuotaikingai sušukti: Wowavyva!, ir pasinerti į vasariška energija pulsuojantį ritmą kartu su klaipėdiečiais Uncle Roll, Manchini, bei senokai šiame klube viešėjusiu vilniečiu Martynu M. Kai prieš du metus pasaulis susipažino su Boratu - išprotėjusiu žurnalistu iš Kazachstano, niekas iki šiol negali užmiršti jo nuotaikingo, nuostabą reiškiančio šūksnio: Wowavyva! Šis žaismingas žodelis vakarėlio organizatoriams asocijuojasi su linksmybėmis ir džiaugsmu, todėl visi trys vakarėlyje grosiantys vaikinai žada neužmirštamų įspūdžių ir teigiamų emocijų, kurios privers šokių aikštelėje šėlstančius šokėjus su nuostaba sušukti: Wowavyva!

Klubo lankytojų laukia Manchini ir Uncle Roll „back to back“ setas: „Mums labai patinka groti kartu, nes su Manchini turime labai panašų skonį ir supratimą apie muziką, tad grodami puikiai papildome vienas kitą. Džiaugiuosi kad prie mūsų prisijungs ir geras bičiulis Martynas M, todėl manau tą naktį klube tvyros itin draugiška ir šilta atmosfera“, – pasakoja Uncle Roll, kuriam šis vakarėlis bus „paskutinis pasispardymas“ prieš paslaptingai suplanuotą kelionę į egzotiškus kraštus bei trumpas atostogas.

Martynas M šiam nuotaikingo pavadinimo vakarėliui ruošia jūrą karštų bei vasariškų muzikinių naujienų, ir nekantrauja po beveik pusmetį trukusios pertraukos vėl apsilankyti klube „Global“: „Man visada labai patiko šio klubo publika, klaipėdiečiai yra labai šilti ir paprasti žmonės. Kai atvažiuoju čia, stodamas prie dj pulto niekada nesuku galvos kaip ir ką groti – tiesiog improvizuoju, ir visada sulaukiu palaikymo iš klubo lankytojų. Džiaugiuosi kad po ilgos pertraukos turėsiu progą susitikti, ir žinoma pagroti kartu su kolegomis, Uncle Roll ir Manchini. Tikrai laukiu vakarėlio ir tai yra Wowavyva!”, – šmaikštavo Martynas.

Klubo rezidentas Uncle Roll, vakarėlio šūkį kasdieniniame gyvenime naudoja retai, ir tai tik ypatingomis progomis: „Sušunku Wowavyva!, kai pamatau nežemiško grožio panelę pasipuošusią trumpu sijonėliu. Manau šeštadienį tikrai tai padarysiu, ir net labai garsiai“, – tikino Uncle Roll. Jo kolega, merginų numylėtinis Manchini, klubo lankytojams pažadėjo tikrai neužmirštamą „Wowavyvišką“ setą: „Grojimas klube man nėra kasdieninė pareiga, ar nuobodus darbas, kaskart man tai tiesiog kaip naujas iššūkis. Nemėgstu kartotis, groti tą patį per tą patį, todėl kiekvieną grojimą stengiuosi pagyvinti naujais perliukais“, – pasakoja klaipėdietis.

Apsirenkite kuo ploniau, pasikvieskite krūvą draugų ir neužmirškite geros nuotaikos. O draugiška „wovavyviška“ atmosfera ir šokiais iki ryto pasirūpins Martynas M., Manchini ir Uncle Roll.
Paskelbta: 2008.07.30