Dabarprisijungę:
208 280
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Dj Mindaugėlį į priekį gena nepasiekiamas vaisius!

Šeštadienis klubinę kultūrą aktyviai skleidžiančiam Klaipėdos klubui „Global“, jo draugams, visiems šokių muzikos mylėtojams bei puoselėtojams ypatingas tuo, jog liepos 26 – osios naktį vyks klubo rezidento Mindaugėlio gimtadienio šventė, garsėjanti ne ką mažesniu siautuliu nei Naujųjų metų naktis. Muzikos purslais taškysis gerai pažįstami Marius Ivanoff, Kastis Torrau, Benua ir A. Alien, Uncle Roll, Manchini. „Stengsimės kiek įmanoma sužavėti šou: balionai, konfeti, anglies dvideginio mašinos, krūva didžėjų, manau, bus didžiulė fiesta“, - pasakoja Mindaugėlis, taip pat dovanosiantis gimtadieninį setą ir prisipažįsta, jog „kai suvažiuoja tiek draugų, kurių nematai daugiau negu metus, užvaldo nemažas drebuliukas“.

„Kastis – mano vaikystės draugas. Pradėjome gražiai bendrauti prieš 12 – 14 m. ir esame geri draugai. Marius – mano bendražygis, draugai A.Alien ir Benua – vienas stipriausių duetų, Andrius atvyks tiesiai iš Portugalijos. Manchini pamenu, kai jis dar ne grojo, o ateidavo į klubą linksmintis. Jis visada domėjosi muzika ir tai, ką dabar daro, manau, daro gerai. Taip pat gražiai bendradarbiaujame ir su Uncle Roll“, - pasirodysiančius didžėjus apibūdina jubiliatas ir pažymi, kad draugus turi „viduje rišti jausmai, o ne kartu praleidžiamo laiko trukmė“.

„Žinau, kad pas jus Klaipėdoj Mindaugėlio gimtadienis yra kažkas tokio... Mes su Mindaugėliu - draugai jau daugybę metų. Jis buvo vienas iš to meto jau grojančių Dj, kuris palydėjo mane į šį teisingą gyvenimo kelią: mano akyse matė tai, ko dar pats nežinojau - aš galiu buti dj. Nuo tos dienos tokie vakarėliai kaip gimtadienių šventės mums yra šventa taisyklė tai daryti kartu ir trankiai. Pas Mindaugėlį visada buvo geri gimtadieniniai „tūsai“ ir mes šią tradiciją tikrai pratęsim“, - sako Kastis Torrau ir prisipažįsta ruošiantis šventei gerą setą.

„Mindaugėlio gimtadienyje grosiu pirmą kartą - labai laukiu ir nekantrauju. Kiek pažįstu šį žmogų, tai norisi palinkėti, kad išliktų toks, koks ir yra: visada nuoširdus, atviras, aktyvus, muzikalus, sąžiningas ir skleidžiantis teigiamą energiją“, - šypsosi Uncle Roll, dalysiantis techno sveikinimus.

Mindaugėlio ir toliau laukia pasirodymai Lietuvoje bei svetur (pirmąją rugpjūčio savaitę jis keliaus į Dubliną, derinamos kelionės į Čikagą, Dubajų, Amsterdamą), judėjimas svajonių link: „Duodamas geras klubinis dalykas, geras šou Lietuvoje dažnai būna neįvertintas – žmonės eina ir bamba. O taip juk nėra visame pasaulyje. Svajoju žiūrėti į ateitį ir daryti klubinį gyvenimą stipresnį. Daugelis veikia dėl piniginių sumetimų – tai nėra mano tikslas“.

Pasak jo, „nepasiekiamas vaisius yra skaniausias. Pirmyn veda tai, jog matau, kad pas kažką yra spragų – viską stengiesi daryti dėl klubinėtojo, kuris ateina, juk klubas – vieta, kur einama atsipalaiduoti. Prieš 10 metų buvo stiprus judėjimas - dėl emigracijos to nebeturime. Lietuvos klubinį gyvenimą reikia iš naujo užauginti. Kai kurių regionų savivaldybės prašo pagroti jo žaliam jaunimėliui – viskas juda į priekį“.

Mindaugėlis visus draugus ir svečius kviečia drauge judėti pirmyn bei šėlti šeštadienį (2008 07 26) klube „Global“, juk geriausia dovana jam, kaip ne kartą minėjo, yra žmonės.
Paskelbta: 2008.07.22