Dabarprisijungę:
202 262
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Sultingos pramogų pasaulio naujienos per MTV.

Šį ketvirtadienį MTV eteryje startuoja nauja pramoginė – informacinė laida „MTV News“. Savaitinė laida smalsuoliams pasiūlys karščiausias pramogų pasaulio naujienas, paskalas, naujausią muziką ir žymiausių atlikėjų interviu. Visos savaitės žvaigždžių gyvenimo suvestinė su patikrinta ir išsamia informacija tiesiai iš centrinės MTV būstinės Londone. „Lietuvoje trūksta kokybiškų pramogų naujienų laidų. Yra kelios, tačiau jos apsiriboja išgalvotais skandalais apie vietines žvaigždutes. Vientisos, kokybiškos ir aukšto lygio laidos apie Europos ir pasaulio įžymybes kol kas nebuvo, taigi MTV ėmėsi užpildyti šią spragą. Jau šią savaitę pradedame rodyti geriausią vasaros informacinę pramogą. Juk MTV žurnalistai turi neribotą priėjimą prie garsiausių planetos pramogų pasaulio atstovų ir tik MTV žurnalistus jie visi vadina draugais, todėl žinome, kad pateiksime naujausią, patikimiausią, pikantiškiausią ir įdomiausią informaciją“, - kalbėjo Andrius Serva, MTV Networks Baltic programų ir produkcijos viceprezidentas.

MTV patenkina žiūrovų smalsumą. Jei sunku pripažinti, kad rūpi, kas ir kada, kaip ir su kuo, tai galima suvaidinti, kad visokios naujienos tiesiog šiaip įdomios. „MTV News Cube“ žada visiems duoti progą patrinti rankytėm, jei kas susimovė, paploti, jei kam pavyko, paverkti, jei kas išsiskyrė su draugu/ -e ir pavydėti, jei kas nusipirko namą su daugiau miegamųjų nei ant rankos yra pirštų. Reikia pripažinti, kad lietuviams, kitų gyvenimo džiaugsmai ir bėdos rūpi labiau už savas. „MTV svarbi mūsų auditorijos nuomonė, todėl siekiame patenkinti visų norus. Ne kartą girdėjau, kaip kolegos, žiūrovai ir draugai manęs klausė apie kokybiškas pramogų naujienas. Norėjot – prašom. Prieš tai turėjome nedidelę tokio pobūdžio rubriką „Supermercado“, bet matome, kad poreikio ji nepatenkino, todėl visus žinių ištroškusius raginame įsijungti MTV ketvirtadieniais“, - juokavo Andrius Serva, MTV Networks Baltic programų ir produkcijos viceprezidentas.

„MTV News Cube“ naujienų fiesta prasideda šį ketvirtadienį, 21:25 val. ir tęsis iki tol, kol žiūrovams bus įdomu sužinoti karščiausias užsienio pramogų naujienas.
Paskelbta: 2008.07.08