Dabarprisijungę:
240 266
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

6 būdai surasti gyvenimo meilę internetu

Šiandien į galimybę ieškoti partnerio per internetą jau mažai kas žiūri kreivai. Vis daugiau vyrų ir moterų iš viso pasaulio suranda savo antrąją pusę būtent čia.

Ir netiesa, kad tarptautiniame tinkle galima aptikti tik nevykėlius. Dauguma labai užimtų ir sėkmingą karjerą padariusių žmonių neturi laiko lankytis tokiose vietose, kur galima būtų sutikti dėmesio vertą partnerį, o prie kompiuterio ir taip prisėda visi.

Uždariems, nedrąsiems ir savimi nepasitikintiems žmonėms pažintys internete neretai būna kone vienintelė galimybė surasti mylimą žmogų. Anonimiškumas padeda nusikratyti kompleksų. Kuklus, lengvai sutrinkantis žmogus, skaitant jo elektroninius laiškus, gali pasirodyti besąs įdomus pašnekovas.

Žinoma, internete pasitaiko daug sukčių ir nerimtai besielgiančių žmonių. Jų reikia saugotis.

Patarimai vienišiams, pasiryžusiems ieškoti laimės:

1. Pasidarykite gerą nuotrauką. Vyrai, apsirenkite tvarkingai, įtraukite pilvą ir šypsokitės!

Merginos, šypsokitės akimis, spinduliuokite laimę ir optimizmą. Nesifotografuokite sudėtingo interjero fone, kad neatitrauktumėte dėmesio nuo savo grožio. Kuo mažiau kosmetikos, užmaskuokite tik trūkumus. Drabužiai neturi būti iššaukiantys. Sijonas iki žemės ir kelnės taip pat netinka. Nesistenkite pademonstruoti visų savo turimų papuošalų. Dalį jų pasilikite ateičiai.

2. Sudarydami savo anketą, neprikurkite apie save nebūtų dalykų. Bet ir neskubėkite visko atskleisti. Būkite teisingi, bet ne per daug atviri. Nesigirkite savo turtais, jei tokių turite, ir nesiskųskite likimu, jeigu jums sunku.

3. Ieškokite žmogaus, su kuriuos jus sietų bendri interesai. Jeigu žmogus mėgsta plaukioti baidarėmis, o jums silpna darosi vos pagalvojus apie uodų spiečius ir ant laužo svylančią košę, tai neverta su juo prasidėti. Nors stebuklų pasitaiko.

4. Išryškėjus nuomonių skirtumams, pasistenkite išlikti ramūs ir tolerantiški. Prisiminkite, kad pakeisti kito žmogaus neįmanoma. Reikia priimti jį tokį, koks yra. Tai tinka ir vyrams, ir moterims.

5. Humoras – geras dalykas bendraujant, tačiau jauskite saiką. Yra žmonių, kurie nemoka juokauti, nors patys įsitikinę priešingai. Kiti nesupranta juokų. Ir nuoskaudų išvengti neįmanoma. Optimistiškas požiūris į viską ir taktas gali padaryti bendravimą malonų.

6. Nenusiminkite, jei iškart nepavyko surasti savo meilės. Reikia mokytis iš savo ir svetimų klaidų. Ir bandyti iš naujo.

 

Paskelbta: 2013.12.04