Dabarprisijungę:
24 24
  Pažintys Paieška Forumas Pokalbiai SMS pažintys Pramogos

Naudingi patarimai, kaip priversti vyrą išlaidauti jums

Šykštumas visais laikais buvo ir tebėra laikomas didžiausiu vyrišku trūkumu. Ir turtingiausi stipriosios lyties atstovai kartais vengia išleisti papildomo cento naujam daiktui įsigyti ar nueiti į kokį nors renginį. O moterys stengiasi kovoti su vyrų šykštumu ir paskatinti juos leisti pinigus.

Kad priverstumėte vyrą atverti dėl jūsų piniginę, reikės įtikinamų argumentų.

1 žingsnis

Pasitaiko, kad vyras neleidžia pinigų savo moteriai, nes nieko nenutuokia apie jos troškimus. Jis nežino, kad ji nori nusipirkti naują suknelę, nueiti pavakarieniauti į restoraną, apžiūrėti parodą, apsilankyti teatre. Iš pradžių užsiminkite jam apie tai, ką svajojate įsigyti ar pamatyti.

2 žingsnis

Pabandykite suvaidinti vieno altoriaus spektaklį ir išsakyti „finansinių nepriteklių“ monologą. Lyg tarp kitko papasakokite jam, kaip šiandien buvote parduotuvėje, matavotės puikią suknelę, jau įsivaizdavote, kur ir kada ją vilkėsite (pavyzdžiui, per jūsų vestuvių metines), nuėjote prie kasos, išsitraukėte piniginę.... ir čia jūsų gražios svajonės subyrėjo į dulkes. Teko išeiti iš parduotuvės nukabinus nosį.

3 žingsnis

Pabandykite pažadinti vyro dosnumą skundais. Kaip sunku sudurti galus, telefonui trūksta pinigų, o taip malonu paskambinti brangiausiajam, išgirsti jo balsą. Ir maistui tenka taupyti, nuolat gurgia pilvas. Jei leistumėte pinigus greitam maistui, sugadintumėte figūrą, būtų dar blogiau ir t.t.

4 žingsnis

Jei visi šie mėginimai neduoda jokių rezultatų, pereikite prie rimtos atakos: kaltinkite vyrą, kad jis visai nesirūpina jumis, šykšti ir taupo pinigus jūsų sąskaita. Priverskite jį jausti gėdą ir sąžinės graužatį. Gėdos jausmas turėtų sukelti jam dosnumo priepuolius, kad išpirktų kaltę ir įrodytų esąs jums geras.

Dar vienas naudingas patarimas: kalbėdamos su vyru finansinėmis temomis, stenkitės elgtis neįkyriai, taktiškai ir švelniai.

Įspėjimas: jokiu būdų nezyzkite, prašydamos pinigų. Nekaulykite kiekvieno cento, kad nesudarytumėte vyrui apgailėtinos lupikautojos, pinigų „išmušinėtojos“ įvaizdžio. Ir nesigriebkite šantažo ar ultimatumo („Arba tu duodi man pinigų, arba mes skiriamės!“).

Sėkmės!

 

Paskelbta: 2013.10.08